30 Eylül 2009 Çarşamba

Güzeller içinden kimi seçsek?




Hem güzel hem de komplekssiz insanlar. Daha da güzelleşiyorlar gözümde. Kardeş kardeş poz da vermişler alışveriş de yapmışlar, canlarım benim.

6 yorum:

joker dedi ki...

ellie çok kötü çıkmış ya fotolarda yvonne da makyajsız sınıfta kalır.. şaka şaka, insan değil yvonne. ama ellie insan. :)

Barakuda dedi ki...

ellie de insan değil abicim.. en tepedeki fotoda, gördüğüm her an şeyime şeyapan "ellie bacağı" şeysi son 2 fotoda da çok bariz.. insan olan öyle duramaz.. ben duramam.. ha ben hayvandım gerçi yvonnedan ötürü o da var.. yahu çok şekerler ya.. sevgililerim olmanızı istememin ötesinde de ne bilim bi ablam falan olabilirdiniz.. dert yanardım size.. 20 yıl daha yaşlı halinizle annem olabilirdiniz.. 4-5 yaş küçük halinizle kuzenim olabilirdiniz.. bu halinizle inanılmaz tatlı göözleri olan dost olabilirdiniz.. bir şekilde sizinle aynı oksijene emanet edebilirdim ciğerlerimi.. bittiğim, tükendiğim, isyan ettiğim andır.. gurbet elden seslenen benden şimdilik bu kadar.. esen kalın..

VendettA dedi ki...

İkinci fotoğrafta Yvonne inanılmaz çıkmış yalnız, böyle sade bir güzellik olamaz. Ellie'nin şanssızlığı da onunla aynı karede bulunmak, şanssızlık olsun da öylesi olsun gerçi. Nelerle uğraşıyoruz...

manzanasverdes dedi ki...

Beyler sakin :) Valla ikisi de birbirinden güzel. Ama Sarah'nın Yvonne'dan aşağı kalır yanı yok bence, rica ediciim. Ayrıca kendisinin bale geçmişi ve yoga-pilatesle alakası olduğu için o şekilde egzantrik duruşları olduğunu tahmin ediyorum barakuda. Güzel şeyler tabii bunlar.

atmospheretic dedi ki...

bu fotoğraflara bakıp kesinlikle karar verdim ki ellie perçemleri ile daha başka. zira perçemi olduğu her bölümde hayran hayran bakıyorum kendisine.

sarah desen,ellie yanında hele ki ilk fotoğrafta anne kız alışverişe çıkmışlar da genç kız rolünü üstlenmiş gibi. ellie' nin gerek kıyafet saç gerekse çantasının konumundan ötürü.

evet çantaya dikkat:)
http://www.spoiledbrat.co.uk/accessories-4/bags-16/goliath-stinky-diaper-2553.htm

Adsız dedi ki...

meet adult chicks for dating blog archive amateur pussy [url=http://loveepicentre.com/]dating services comparisons[/url] russian personals http://loveepicentre.com/ alternative personals