3 Eylül 2009 Perşembe

Chuck' ın nsa misyonu şuuru




''Chuck'' sahnelerinden oluşan bir slayt gösterisiyle bile tek kelime etmeden ispatlayabileceğim bir şuurdur bu. 2 sezondur flaşlamaktan başka sahip olduğu görev bilincine rastlamadık. En mühim görevlerde bile işin ''sarah'' bilincinde. Bittabii Casey gibi öldürücü bir bilince sahip olmasını istemeyiz, zira bir Casey ve arada gelen can alıcı ajanlar yetiyor. Hem Chuck çok hassas adam yahu.

2. sezonun finalini ''i know kung-fu'' evrimiyle yapan senaristler, chuck' a bir nsa misyonu bilinci mi aşılamaya çalışıyorlar? Chuck, özünde şaşalak olduğundan 3. sezon için tek fikrim götü başı ayrı oynayan ama yine de o şaşkın bakışlara sahip olan bir chuck görecek olmamızdan öte gitmez.

- someone stop my legs! aauuchh, aucchh! i have no idea what i'm doing.

1 yorum:

manzanasverdes dedi ki...

Tek kelime ile "yoktur". Zaten diziyi güzel yapan da bu değil mi? Olmayacak insanlar bir arada ama samimi. Hani normalde dizilerde esas oğlan hiçbir şeyden korkmayan, karizma, kaslı bir abimizdir. Chuck ise bir kadın tarafından korunuyor, silah görünce çığlık atıyor, iğneye dayanamıyor, kan görünce bayılıyor. Aslında bu olması gereken. Teknosa'dan bir elemanı alıp gökdelenden sallandırsan Chuck'tan farklı bir tepki vermez bence.