19 Eylül 2009 Cumartesi

Hayda bre


Anam biz acıyorduk Subway'den footlong filan alsak da adamların bütçesini mi arttırsak diye, gün geçmiyor ki yeni bir misafir oyuncu bombası patlamasın. Al buyur burdan yak. Vinnie Jones diye bir herif. Futbolculuktan oyunculuğa geçen bir İngiliz. Pek güven veren bi tipi yok :P (hehe, yaşasın kötülük). Karl Stromberg adında bir karakteri oynayacakmış. Yalnız şunu beraber beyin fırtınası yaparak çözmeye çalışalım rica ediciim, benim ecnebice yetişmedi tam olarak anlayabilmeme:
""He'll be playing a character named Karl Stromberg, who's described as "an expert hit man with a soft side.""
"An expert hit man with a soft side". Yumuşak karın uzmanı gibi bişi mi yani, nedir? :)
Açıkçası oyuncuyu da tanımıyorum zaten. Şöyle filmlerde oynamış ama:
"X-Men: The Last Stand", "Lock, Stock and Two Smoking Barrels", "EuroTrip," "She's the Man","Midnight Meat Train."
Bir Hollywood muhabirinin bildirdiklerini bildiren sitenin twitter'dan ulaştığımız bilgileri bu şekilde.
Hamiş: Kaynak
Bir postun daha sonuna gelirken içimden California here we come demek geliyor nedense sevgili okur. Bir gün oraları da görebilmek dileğiyle, esen kalın.
Phantom Planet - California

8 yorum:

joker dedi ki...

sanırım o "önemli bir zaafı olan uzman bir tetikçi" demek oluyor mealen. ki o feci zaaf sayesinde chuck icabına bakacaktır.. yaran kemal sunal filmlerindeki gibi bi tipleme olmasın bu şimdi.. mesela nasırı vardır basınca acıdan geberiyodur ya da tiki vardır bi yerine değdin mi çok gıdıklanıyordur.. ya da karşısında limon yenince fenalaşıyordur vs vs :))

futbolculuğunda tam kasapmış bu herif yalnız o dönemden kalma fotolarından belli..

joker dedi ki...

ya da "yumuşak bi tarafı da olan" mı demek nedir? şaapamadım valla.. hani içinde bi yerlerde hala insanlığa dair kırıntılar olan gündüz adam öldürse de gece sünger bob izleyen falan eheh neyse daha fazla batırmadan... :)

atmospheretic dedi ki...

zaafı varsa ki o da fulcrum' dan olması olmalıdır. zira nasılsa chuck bartowski team tarafından alaşağı edilecektir. hani yazsalardı, the man who work for fulcrum ya da fulcrum agent gibi ne biliyim. bunu da ben mi öğretcem şimdi onlara. olacak iş değil, spoiler adabı vardır izleyicinin aklını karıştırmayın lan!
:)
not: sakinim

manzanasverdes dedi ki...

Ehe, hit man nedir bilmediğimden şaapamamışım. Ama zaafı mı var, sünger bi tarafı mı var bakalım göreceğiz :D Bence şeftali denince kamaşsın. Adamın hiç öyle bi tipi yok ama.
soulfrog sakin ol harbiden, noluyor kuzum?

atmospheretic dedi ki...

tamam:))

geçti geçti.

ay california here we come dedin de aklıma ''hello wisconsin'' gelmesin mi! sinirim bunadır, akla gelen ayağa gelmiyor.

manzanasverdes dedi ki...

Nıhaha, olacak, o da olacak. Hissediyorum :D

atmospheretic dedi ki...

sen hissediyorsan sorun yok demektir:)

VendettA dedi ki...

"Lock, Stock and Two Smoking Barrels"da tipiyle paralel olarak sert bi abimizi canlandırmıştı. Burada da ekibin başına bela olacak bi tip olacak gibi. Geldiği gibi gider, uzun sürmez hallederler bizimkiler o işi. Güvenimiz tam.:)

Şu dizinin en sevdiğim özelliklerinden biri şu konuk oyuncu işi. Geçen iki sezonda Dominic Monaghan, Tricia Helfer, Michael Clarke Duncan gibi güzide konuklarımız olmuştu. Mini Anden ayrı kalmaya dayanamadı, 3. sezonla beraber tekrar aramızda olacakmış. Morgan'a müjde.

Kelime doğrulama aşağıda "loster" diye bağırıyor, manalı çağrışımlar yaptı gece gece. Neyse...