2 Eylül 2009 Çarşamba

Carina is back

Aşk yamuğu diye boşa geyik çevirmediler sanırım. Hırslı, kandırıkçı ve seksi ajanımız Carina zaten bölümden ayrılırken henüz tıfıl bir ajan olan Chuck Bartowski'yi tırstıran açıklamalarda bulunmuştu. Bu sefer dediğini yapacak ve Chuck'ı yoldan çıkaracak gibi geliyor bana. Tabii Sarah o sırada Chuck'ı dellendirecek bişiler yapmıyorsa.

10 yorum:

clair de lune dedi ki...

Yalnız ben bu Carina'ya bildiğin uyuz oluyorum Bu da benim kusurum kalsın

jazz dedi ki...

hahahah, Carina iyidir deeee... asıl, Caitlin Crosby denen süper sevgilisini gördün mü derim ben sana? pek bir ilgili sevgilisi :)

manzanasverdes dedi ki...

Karakterle oyuncuyu karıştırmayalım please :) Ama görme şansı olmayanlar için zac'in bugün gönderdiği şu tweet'i paylaşmak istiyorum. Biraz dedikodudan bişi çıkmaz:
"My girlfriend comes to visit me on set, and all she wants to do is Tweet. For shame.
http://yfrog.com/5gr6fsj"

burrhole dedi ki...

kimse sarah' dan daha beyaz olamaz! bir taraftan da sarah görünce portakal görmüş gibi oluyorum. bunda chuck' taki turuncu yoğunluğunun ne kadar etkisi var ki, hmmm düşünelim.

hem zac hem de chuck beyaz seviyormuş gördük. vallaa zac' in sevgilisi yandan güzeldi. tam puan veremedim.

tuuu, ne çekiştirdik arkadaş:)

manzanasverdes dedi ki...

Chuck'taki turuncu yoğunluğu nasıl oluyor ayol?(iyice altın günü moduna giren insan ama entelliği de elden bırakmıyor :)

burrhole dedi ki...

ahah yoğurtçu ya bu. turuncu tükan, turuncu elbiseler. ama başından beri turuncu gördüm ben bunu. bugün bi pilot daha yapmamız bunu iyice pekiştirdi. evet sarah artık benim gözümde portakaldır.

manzanasverdes dedi ki...

Hele, lakin pilotta wienerlicious güzeliydi kendisi. Neyse haklısın aslında. İkinci sezonda özellikle makyajı yüzünden çok turuncuydu. Yeni sezonda subwayde filan çalışırsa yeşillenir mi artık bilemem.

jazz dedi ki...

kızlar Yvonne'u bırakın da öbür manitaya bakın siz, lafım güzelliğine değil, icra ettiği şeye. vakti zamanında manzanasverdes dedi ki "kız jazz, şu videoyu bi izle, bizim zac'in manita buymuş" diye. beğenemedim anam ben o şarkıyı. nç nç nç.

manzanasverdes dedi ki...

Evet ya, ben sırf o yüzden beğenememiştim kendisini. Aman Allah mesut etsin napalım.

jazz dedi ki...

Amiiiin, amiiiin! ama merak etmeden edemiyorum: çok aramış mı? :)