10 Eylül 2009 Perşembe

''Awesome '' Spoiler

3. sezonu bekleyenler olarak chuck's spoiler değeri taşıyan her haberin üstüne atlayacak potansiyele sahibiz. Mart' a kadar beklemek bizi flashback yapmaya yöneltip bundan feci zevk alan insanlar haline getirse de halihazırda yeni ''Chuck'' bölümlerine aç bir sürü insan veryansın ediyor, '' beklediğimize değsin, biraz da çabuk olun lan'' şeklinde.

Velhasıl kelam, ben de kimler neler yumurtlamış, ''chuck '' için ne demişler, 3. sezonda kimin eli kimin boğazında öğrenmek için dolanırken birkaç gün önce ''Awesome'' şahsının dizideki konumu hakkında bir şeyler okudum.

Malumunuz, Chuck sezon 2, bölüm 21' de yani daha önce de değinmiş olduğum Chuck vs the colonel bölümünde pek meşhur repliği '' Devon, don't freak out!'' ile başlayan itirafı üzerine captain awesome' yi ajanlardan haberdar etmiştir. Bu şekilde Chuck' ın deyimiyle O' nun ''yüksek seviye CIA malı'' olduğunu falan öğrenmiş oluyor. (Yüksek seviye CIA malı da nasılmış öyle?) 2. sezon bitti 1 bölüm sonra, tabii akıllarda soru işaretleri; Captain Awesome bu gerçeği öğrendikten sonra ''freaking awesome''* olacak mı?


Sorular üstüne, Captain Awesome' nin 3. sezondaki akıbeti olarak bir ajan olabileceği ve konuk oyuncu olarak belirlenen Angie Harmon' ın Captain Awesome' yi öldürmek istediği kaydedilmiş.

Angie Harmon ve Ryan McPartlin nam-ı diğer Captain Awsome arasındaki ilişkiyi şaşırtıcı biçimde gözler önüne seren (!) fotoğraf yukarda görüldüğü gibidir. Millete Ryan spoillemiş, '' bilemiyciim ama bildiğin ajan olabilirim, zaten iyiden iyiye ajan dünyasına giriş yaptım'' gibilerinden.

Kaynağın bir kısmı burda: http://ausiellofiles.ew.com/2009/09/04/angie-harmon-guest-stars-on-chuck/

* freaking awesome by soulfrog

1 yorum:

manzanasverdes dedi ki...

You're freaking awesome!