27 Ocak 2010 Çarşamba

Reyting 3x5


Herkeşler Kristin Kreuk ablamızdan çok etkilenmişe benziyor. Chuck, How I Met Your Mother'ın ara verdiği bu hafta bir miktar arttırmış reytinglerini:

Net Show 18-49 Rating/Sh Viewers (Millons)

FOX House 5.2/13 14.17
ABC The Bachelor: On The Wings of Love 3.6/9 10.88
NBC Chuck 2.5/6 6.94
CBS How I Met Your Mother (R) 2.1/6 6.10
CW One Tree Hill 1.1/3 2.21


Kaynak

6 yorum:

Barakuda dedi ki...

kristin ablamız harikaydı bence.. gülüşten ses tonuna kadar bayıldım..
bölüm de vasat 304'ten sonra çok iyiydi, beğendim..

demin sıla şarkılarına batmışken "leb dedim de leblebiyi daha birinden işitemedim" sözünün üstüne anaa ben demeden gelmiş lan reyting eheh durumu pek bi hoş oldu :D teşekkür ederiz..

oh oh reytingler devam etsin böyle, 4.sezon cepte adamımmmm..

kristin demişken; http://www.radikalgenc.com/yasam/small-ville-nisantasindaydi

manzanasverdes dedi ki...

Eee "in manzana we trust" dediniz sayın Barakuda. Blogun Haldun Üstünel'i olmak kolay değil. Leb demeden Çorum'dan bahsetmem gerekiyor size :D

Barakuda dedi ki...

Haldun'a bağlamışsın ama harbiden.. sayınlar sizler bizler Haldun'un babyface dos santos'un transferi için kulüp yöneticileriyle olan seviyeli diyalogundan esintiler gibi duruyor sanki sayın manzana..

508 reyting gibi bir başlık görecekmiyiz acaba ileride yahu.. yaşarmıyım.. yaşarmıyız.. chuck çekilirmi.. dünya 2012'de piç olurmu vss ohoo soru çok..

Unknown dedi ki...

Ben de sevindim bu olaya lakin brz endişeliydim.Şu kanadalı kanal "city tv" var ya pazar yayınlıyor Chuck'u ,sen bide üstüne nete de vermiş bölümü ben de tesadufen gördüm.Önce dedim adam kandırmasınlar yine de indridim merakıma yenik düşüp, baktım doğruymuş.Ee tabi sonra baktım amerikadakinin olaydan haberi var herkes bölüm yayınlanmadan baya önce izlemiş oldu.Korktum tabi ama izleyicisi sadık oldğu için açıp bi daha izlemiştir zor bişi mi:))
Barakudanın dediği gibi bölüm de güzeldi Hannah'da pek bi sevimli geldi gözüme.Tabi Sarah'nın "şimdi gitme" dediği endişeli halleri de görülmeye değerdi.Neyse çok uzatmıyım teşekkür ederiz reytingler için..

chuck_bartovski dedi ki...

daha şimdi bu bölümü seyretmeyi bitirdim. yine şok ama öyle böyle değil bu sefer. hele zehirlenip o anki halleri üf ölecek sandım. manzana bacnın dediğimi gibi o ölmez ya o Chuck. of kendimde olmayarak aniden buraya yazdım.

Joker dedi ki...

ablamız iyi hoş da bazı kişiler sarah ile mukayese etmişler, terbiyesizliğin alemi yok bence. :) hele chuck - sarah sıktı biri hannah yı biri shaw ı yapsın kendine, öyle bitsin dizi diyenlere oha diyorum. bölüm sonu çok hoştu ama bnm gibi fransızcadan tiksinen birisine bile loop yaptırdı şu şarkıyı.. Carla Bruni - L'amoureuse. lisan gıcık söyleyen ayrı gıcık ama chuck büyüsü işte.. bi insan italyan doğmuş olduğu halde fransızlığı tercih ediyorsa sarkozy e layıktır zaten.. :)