9 Ocak 2010 Cumartesi

Chucking Awesome News


Ausiello yine yeniden Chuck' tan haberlerle karşımızda. Her dizinin bir gizemli adamı olmalı düsturunu benimseyenler n' apıyor? Gizemli adamı bölüm bölüm gösterip geri çekiyorlar. Chuck' ımızın gizemli adamı da Orion idi. Yani acemi ajanımız Chuck' ın aşmış ajan babası Steve Bartowski. En son Ellie' nin düğününde görünmüştü. Adam zaten üç bölümde oynamıştı. Hatırlayalım bi:

*Chuck Vs. The Ring
*Chuck Vs. The Dream Job
*Chuck Vs. The Colonel

Orion' ın işi bitti mi peki? Bu habere göre bitmemiş olduğunu görüyoruz. Chuck ''no more mr. nice spy'' ın üstesinden the intersect' in yaratıcısı olmadan gelemezdi ki.

Gone Dady Gone geliyor o zaman.



Kaynak

3 yorum:

Barakuda dedi ki...

İşi bitmemeliydi zaten. yahu şu fotoğrafa bakıyorum da. bu nasıl bir castingdir yahu. yeniden helal valla.

bir de şey aklıma geldi şimdi. bu Chuck'ın annesinden 2-3 defa laf arasında anca bahsedildi ve hala çıt yok. yoksa ben sabahın köründe kalkmış olmamdan dolayı(13.00) kendimde değil miyim daha?

o zaman babası 3.sezonun sonlarında gündemi meşgul etsin. sonra da anası çıksın, sonra sarah'nın babası falan gelsin. bişeyler olsun işte yahu. 4.sezona uzasın diye kasıyorum masumane :(

manzanasverdes dedi ki...

Evet bence de nasıl bir castingse, gerçekten benziyorlar. Ama bu amca da çok karizmatik yahu. İyi olmuş dönmesi. Anayla da tanışsak(bu bi yerden tanıdık geldi:)) ilginç olabilir. Ama Barakuda senin diziyi uzatma senaryoların bizim Türk dizilerinin senaryolarına benzemiş sanki biraz :d

Barakuda dedi ki...

ananla nasıl tanıştım ha.. aces manzana, aces.. .D

valla bizde her yol var galiba, türk yabancı falan farketmez. alayını uzatabilme potansiyeli var gibi azcık :D

aa bi site keşfettik biz yahu.. linke gell;

http://bosverabidalganabak.blogspot.com/

ehehe