19 Ocak 2010 Salı

Golden Globes 2010

Zach'in sunumundan bahsedildi de ekleyeyim dedim.

Bu da red carpet dedikleri nahiyeden bir röportaj. Her zamanki relaxlıkta.

3 yorum:

atmospheretic dedi ki...

Ödül törenlerindeki komiklik:P Çok Amerikalısınız lan. Herkes komedyen herkes blah blah, aha bakın ben de amerikalı gibi tepki verdim. Bu da oldu. Zac-pugh yalnız.

manzanasverdes dedi ki...

Heye valla. Hep bi komik hep bi pozitif bunlar. Sanırım haber bülteninde sırayla şöyle haberler gördüğümüzden dolayı anlayamıyoruz bunlardaki relaxation vaziyetlerini:
- Korucular tarafından yanlışlıkla öldürülen şehidin cenazesinde gözyaşları sel oldu.
- Arkadaşına "seni seviyorum" yazan kağıt veren 12 yaşındaki kız çocuğu öğretmeni tarafından ailesine ihbar(!) edilince öldü.
- Tekel İşçileri çoluk çocuk Ankara soğuğunda dondukları yetmezmiş gibi açlık grevine başladılar.
- Kendini Mesih ilan eden bir katil için kameralar birbirini ezdi, 5 yıldızlı otelin bir katı kapatıldı.
- Güvercin güzelliğindeki bir insanı yine böyle soğuk bir İstanbul günü soğuk kaldırıma delik ayakkabısıyla düşürenlerden bir tanesi gardiyan olma yolunda önemli bir engeli aştı.

Yorum Chuck'la ilgili olmaktan çıktı ama resmen haber izlemeye dayanamıyorum artık. Bir kere izledim izlemez olaydım. Bu ne lan?

Joker dedi ki...

öyle valla.. nasıl delirmiyoruz hala burada.. 1 tane yaa abartısız 1 tane hayırlı haber olmaz mı bi ülkede?? her gün bu kadar çok kötü habere nasıl dayanır insan? nasıl delirmiyoruz? ya da delirdik ama farkında mı değiliz.. buna alışmış insanlar olarak uygar bi ülkede sıkılır mıyız? ya da onlar buraya gelse kaç gün sonra intihar ederler? deli olmasam bile aptalım. azıcık imkanı olan bi insanın (mesela ben) daha yaşanası bi ülkeye göç etmek için kıçını yırtmaması başka türlü açıklanamaz.. bi kaç sene sonra köpek gibi pişman olacağıma eminim ama kendime göre nedenlerden yapamıyorum.. en basitinden cesaret edemiyorum diyelim.. işte aptallık ediyorum resmen..
anne karnından bu günleri görmüş olsam kesinlikle ölü doğmayı seçerdim.. bu ülke insana bunu dedirtiyor.. daha da söze gerek yok. insanca yaşamak nedir bilmeden yitip gideceğiz.