11 Ocak 2010 Pazartesi

Chuck's Rating: YAY


Yav yay diye ünlem mi olur kardeşim? O nasıl ünlemek öyle. Üzgünüm zaten, soulfrog da yapıştırmış postu hemen. Neyse işte, benim clair'in 9 kb ile indirmeye çalıştığı yeni sezonun ilk bölümlerini ne zaman izleyeceğimi bilememe gibi kahredici bir durumum varken, Chuck'ın reytingleri 3D bölümünden sonra en yükseğe çıkmış dünkü bölümlerle. İlk bölümü 7.7 ikinci bölüm 7.2 milyon kişi tarafından seyredilmiş. Burada öyle ünlemişler.

5 yorum:

VendettA dedi ki...

2. sezon sonunda devam edip etmeyeceği uzun süre belirsizliğini koruyan dizinin yeni sezona böyle başlangıç yapması çok iyi olmuş, pişman olmasın yapımcı abilerimiz. Chuck'tan mahrum bırakmasınlar bizi.

clair de lune dedi ki...

o berbat internet hızına rağmen ilk bölüm şu anda kuzu gibi yatmakta e diskimde. 2 ve 3 de gelmeye çalışıyorlar, e malum yol uzun, yoksa ttnin hizmeti paha biçilemez :)

atmospheretic dedi ki...

Tüm bölümlere indirme zamanı beklemeden ulaştım. Her zaman yaptığım gibi öncelikle ff tuşuyla ileri sararak dakikalardan haberdar oldum. Eyvah spoiler aldım diye de hiç sorun etmem. İleri sarmak ayrı bir zevk.

En son yarışmacı arkadaşlara selam ederim diyecektim ki...

Hızlı yaşanmaz, hızlı izlenebilir ancak. Bu arada çok silah, çok amerika görmek rahatsız edici. no more guns'n americans uleeyyn:P

Barakuda dedi ki...

dünya üzerinde anlayamadığım bir şey fener'in bize kadıköy'de en rezil oyuncusuyla bile coşması

+

dizilerin ve filmlerin çat diye sonuna bakmak, öğrenmek, duymak vs.

valla garip frogg, kusura bakmıycan, bunu 2. diyişim belki ama.. benden başka diyen yok mu hiç yaa..

+++++++

303 reytingleri önemli bir düşüş göstermemiştir umarım himym den dolayı? haber bekliyoruzz, armut ağzımıza düşsün istiyoruzz..

atmospheretic dedi ki...

Şöyle ki bu duruma genelde tebessüm ediyorlar. Filmleri izlemeyip te her filmden veyahut diziden haberdar olma gibi bir kazanç sağlıyor. Ben nasılsa onları ayrıntılı olarak izliyorum bir şekilde.

303 denildiği gibi 3D bölümden bile daha güzel tepkiler almış. HIMYM dan daha çok bağrımıza basıyormuşuz gibi geldi bu Chuck' ı. En birinci bizim Chuckles' ımız olsun istiyoruz. Bence HIMYM'den daha çok etkili bir sezon bu. Let the game begin, jaja:P