11 Ocak 2010 Pazartesi

Chuckfest 2010 Fotoğrafları











Bu en sondakini yeni gördüm. Bu kızcağız da başlı başına bir celebrity oldu. Yvonne'a olan sevgisinden Orange Orange kıyafetleri içinde gözyaşları döktüğüne tanık olduğumuz yavrucak sonunda idolüyle tanışma fırsatı bulmuş. Bir şeyi çok istersen olur mu gerçekten?

11 yorum:

atmospheretic dedi ki...

Yvonne, yunan tanrıçalarına dönmemiş mi? Elbiseyi pek takdir ettim. Rep ülen rep.

manzanasverdes dedi ki...

Ben de çok takdir ettim. Bundan sonraki hedefim beyaz elbise ulen, hadi bakalım.

atmospheretic dedi ki...

Muhteşem olur. Uvv beybi hatta. Beline de metalik kemer tak ama ''teğuşuk'' olur. Zaten Yvonne' ninki de metalik:)) Chuck-fest dediğin, onlar eğlenirler, yerler, içerler biz de ''hmm, çogüzel olmuş yauu'' deriz. Budur ki.

manzanasverdes dedi ki...

Zaten teğuşuk giyinen bir patsiyim bilirsin. Onların Chuckfest'i varsa bizim de var lan bişiler. Maksat insanın ruhu gülsün, huzuru olsun. Küçücük odası olur Chuckfest. Yaa yaa.

clair de lune dedi ki...

Zach kıtlıktan çıkmış sanırım

Barakuda dedi ki...

hadi bizde de olsun şu tarz etkinlikler? nolur?

oyuncular aşırı kasıntı olur, gülücük dahi dağıtmazlar, bi tripler falan..

kendine fan diyen zihniyet bu oyuncuların da insan olduğunu unutup uzaylılarmışçasına davranıp iyice hayattan bezdirirler..

bizim insanımız hayvan..

al işte şuraya bakın.. deli gibi özeniyorum şu tavırlara. herkes ne kadar rahat ne kadar sevecen.

haa pardon.. bir türk dünyaya bedeldir..

VendettA dedi ki...

En sevdiğin, bölümlerini defalarca izlediğin, repliklerini artık ezberden söylediğin, yeni bölümleri müthiş heyecanla beklediğin, izlediğin dizinin hayranı olduğun oyuncularıyla tanışmak, diziyi konuşmak, vakit geçirmek, Yvonne'a yakından bakmak...

Amerikalı vatandaş ne kadar şanslı arkadaş...

Unknown dedi ki...

ben bu blogu neden farketmemişim daha önce bilmem belki de türkiyede de chuckun böle bir hayran kitlesi oldugunu düşünmememden bilmiyorum.Devamlı yabancı sitelerden takıp etmeye çalışıyordum nekdr guzel ki burayı keşfettim mesela tam yeni bir sey buluorum bakıyorum cok az zaman gecıyor ki burda da okuyorum.ii iş çıkıorıosunuz arkadaslar bravo!!
Buarada amerikalı vatandasın bu konuda sanlı oldugunu ben de özenerek söleyebilirim :D

manzanasverdes dedi ki...

Teşekkür ederiz Canan, yorumlarını bekleriz. Bir Chuck kitlesi var evet küçük de olsa. Biz de onlar arasındayız işte. Yabancı kaynaklardan takip etmekten gına geldiği için kendimiz bir şeyler yapalım bari dedik. Fena da olmadı galiba :)

Unknown dedi ki...

bence eğlenceli bir şekilde gayet güzel bilgiler veriosunuz ellerinize sağlık.bundan böyle takıpteyım:D kitlenin çok da küçük olduğunu düşünmüyorum ama benim gibi böyle güzel blogları keşfetmesi lzm milletin.gerçi keşfediyoruz da ne oluyo yıne böle uzaktan onların düzenlediği organizasyonlara bakıp iç geçiriyoruz hepbirlikte :))

Ofelia dedi ki...

Bende o Chuck hayran kitlesinin arasına yeni katıldım. Aslında pek yeni değil. Şöyle oldu, diziyi en başından beri izliyorum. Bi baktım, içimdeki Zachary Levi aşkı büyüdükçe büyüyor. Son bir kaç aydır "fan" modundayım. Cnbc-e dergilerini alıp Chuck'la ilgili yazıları kesip saklamalar, posterlerini duvarlara yapıştırmalar, internetten resimlerini indirmeler, Chuck ve Zac'le ilgili bütün sitelere üye olmalar falan.. Bugünde burayı buldum. Açıkçası türkçe olması çok hoşuma gitti :)