18 Aralık 2009 Cuma

Spy Thing


Chuck' ı hiç böyle görmemiştiniz. Chuck with Muscles: Chuckles. Taşıdığı da Brandon Routh nam-ı diğer Shaw. Hey gidi süperman Chuck' ın omuzlarına düşecek adam mıydın?


Lester, sette. Chuck' ın ajanlık sırlarını keşfetmiş te cakasını satar gibi. Iııh mümkün değil. IQ sınırlarını zorlar böyle bir bilgi. Her zamanki gibi havalara girmiştir.




Acemi ajan Captain Awesome ile Angie Harmon. Tahmin edileceği üzere chuck vs. the operation awesome bölümünden bir sahne. Aşağıya inelim: aaa o da nesi. Chuck yine devre dışı. Bunu beklemiyordunuz değil mi?
Tabii ki bekliyorduk. Bir Chuck izleyicisi her şeye hazırlıklıdır. Chuck rules no:1 (Bir ara böyle kurallar oluşturalım.)

''Bir soluklan yiğenim ha şöyle!'' dedim Chuck' ı yatar vaziyet görünce. İsabet olmuş.



10 yorum:

Adsız dedi ki...

inanmıyorum şok 1 superman Chuck'ın kollarında şok 2 havalı lester. şok 3 Chuck niye nasıl devre dışı. ama artık herşeye hazırlıklı olacağım abla söz.

Adsız dedi ki...

hadi daha çok Chuck dünyasına girmek istiyorum burda arda arda msj olur mu?? ya üf zaten 10 Ocak'a 20 gün var. sıcak haber sıcacık kış gününde bi nebze sıcak Chuck haberleri.

atmospheretic dedi ki...

Blogumuzu izlemeye alıp daha aktif olmaya ne dersin? Böylece biz de sana blogumuza hoş geldin x diyebilelim:) Öyle de sıcak kanlı bir blogumuz var, ya ya.

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

elimde değil buraya bakın http://www.chuckssecret.com/ Chuck'mın bilgisayarı. gir gir.

manzanasverdes dedi ki...

Casey'nin Chuck'ı omzunda taşıdığı günler aklıma geldi de bir an, gözlerim yaşarmadı değil. Resmen bizimle birlikte büyüdü Chuck da. Yaşlandık lan.

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
jazz dedi ki...

bak hâlâ adsız adsız konuşuyor, kimsin sen adsız? adsız yorumlar bırakma artık yeter! olmadı bir nick kullan!

chuck_bartovski dedi ki...

kızma lütfen. resme bayıldım ben vah Chuck vah.