15 Aralık 2009 Salı

Our brand new ass-kicking poster!

Öncelikle bööyle terbiyesiz terbiyesiz başlıklar atıp hepinizi terbiyesizliğime ortak ettiğim için özür diliyorum. Ama daha iyi anlatan bir tabir yok bence. Bakalım hangi kıçlar Chuck tekmesine maruz kalacak?Eheh.

9 yorum:

jazz dedi ki...

gayet yerinde bir poster bu, takdir ettim eyledim, sevdim felan, istemeye bile gidebilirim bu posteri, o derece, dalga geçmiyorum ha, gayet karizmatik duruyor işte chuck!

burrhole dedi ki...

Arka planda Sarah' nın misyonu o ince bağcıklı topuklularla saç savurmaktan başka bir şey olmayacağa benziyor. Haa derseniz ki Sarah neler giyerek neler yapmıştır, kabulümdür. Ama burda iyice! Sarah mı Chuck' ı koruyor yoksa Chuck mı Sarah' yı?
-Cover me Chuck:P

jazz dedi ki...

sahi soulfrog'un değindiği nokta çok önemli bir şeyi getirdi aklıma: Sarah'nın bacaklar iyice löpleşmiş de birazcık balıket kıvamını mı almış bana mı öyle geliyor, yoksa bu fotoğrafın dandikliğinden mi kızcağızımız böyle bi garip duruyor?

burrhole dedi ki...

Aaa sahiden,azıcık öyle görünüyor jazz eheh:) Ellie ile kemiksiz olma yolunda yarışa mı tutuştular ki?

manzanasverdes dedi ki...

Resimden öyle görünüyor bence, ama baya kemiksiz görünüyor sahiden :D

jazz dedi ki...

ne iştir bu bacım? hani bütün fiziksel aktiviteler Chuck'a kaldı da ondan mı böyle oldu ablamız löpleşti biraz nedir?

joker dedi ki...

et but iyidir iyi fazla kasa lüzum yok :) erkek bıngıl sever. hele sarah gibiysen fazlasıyla bozulsan bile anca normal insan seviyesine ineceğinden bi şey kaybetmiş sayılmazsın. :)

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
chuck_bartovski dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.