12 Aralık 2009 Cumartesi

6 Things About Season 3

Eveeet kuzucuklarım, Chuck'ta geriye sayımda 30 günün altına indik. Bu sebeple haber bombardımanı yoğunlaştı. Geçen cuma günü yapımcılar Chris Fedak, Josh Schwartz ve esas oğlanımız Zachary Levi video konferans yoluyla muhabirlere yeni sezona dair bilgiler vermişler. Elimize geçen yeni istihbarat şu şekilde:

# Yeni intersect her daim doğru dürüst çalışmayacakmış. Zira söz konusu intersect Bryce Larkin gibi soğukkanlı ve intersectin yaptırabildiği şeylerin çoğunu zaten yapabilen bir ajan için hazırlanmıştı. Chuck Bartowski ise duyguları olan bir gönül adamı. Yani panik yapmayalım şapşal Chuck'ımız hala bizimle demektir bu.

# Chuck-Morgan Bromancei: Sanırım Chuck ve Morgan arasındaki guy love yeni bir aşama kaydediyor. Beraber yaşamaya başlayan arkadaşların, Zac'in deyimiyle şimdi bir "bachelor pad"leri var. Ancak Chuck ajanlık hayatıyla ilgili Morgan'a yalan söylemeye devam ederken çok yorulacağa benziyor.

# Casey ve Buy More: Casey'nin Chuck'ı korumak ve kötü adamları yakalamaktan daha başka dertleri de olacakmış bu sezon. Buy More'un yeni assistant managerı kendisi. Buymoria'nın neden daha gri olacağına şaşmamak lazım o zaman. Yalnız Kristen Kreuk de üniformalı filan Nerd Herd elamanı olacakmış. Buna şaşırdım nedense.

# Zachary Levi ve yönetmenlik: Yapımcıların söylediklerine göre Zac'e Chuck mitolojisi içinde oldukça önemli bir bölüm verilmiş. Ancak torpil geçilmemiş. Yönetmenlik Zac'e oyunculuktan daha zor gelmiş. Ama yapımcılar Chuck'ın komedi-aksiyon karışımından dolayı yönetilmesi zor bir yapım olduğunu söyleyip Zac'in damar bir başlangıç yaptığını düşünüyorlar.

# Subway olayı: Kimse(özellikle tahmin edildiği gibi Sarah) Subway'de çalışmayacak. Geçen yıldan daha çok subway sandwichi görmeyeceğiz dizide.

#Jeffster'ın dönüşü: Jeffster birbirinden komik maceralarla yeni sezonda da bizlerle olacak.(Aha Türk dizisi klişesini de yaptım bitirirken)

Kaynak

1 yorum:

jazz dedi ki...

Allahım 2010un gelmesini ne kadar istemiyorsam, 10 Ocak'ın gelmesini de o kadar istiyorum yani. Nedir bu çektiğim ikilem? Çıldırazağım, çıldırazağım...