22 Aralık 2009 Salı

İstek Ellie'si

Can bir arkadaşın Ellie capturelarını eklemek istiyorum müsadenizle. Bu fotoğraflar surat mıncırma isteği doğuruyormuş.

8 yorum:

clair de lune dedi ki...

Ellie'nin kahkülleri beni çok fena gaza getiriyor, her an şeytana uyabilirim

joker dedi ki...

ellie nin güzelliğine laf edecek değilim de yok abi bişey var onda fazla mı yapmacık fazla mı süs bebeği bilemiyorum.. pek doğal gelmiyor bana. hem öyle bi sesi var ki bunun karı dırdırı hiç çekilmez diyor can arkadaşa havale ediyorum kendisini, talip değilim ben :)

manzanasverdes dedi ki...

Aa, Ellie'ye laf yok. Ben kendisini çok doğal buluyorum halbuse. Öyle aşırı abartılı bir halini filan görmedik, niye yapmacık dedin ki şimdi joker? Ayrıca bence sesi de gayet karakteristik ve hoş. Bir Bihter getir gözünün önüne mesela, kulağına da sesini, aman Allah muhafaza. Dağlara taşlara yarebbim.

joker dedi ki...

yapmacık derken yvonne gibi doğal değil de estetik harikası gibi geliyor bana o.. yapmacık doğru kelime olmamış, uzman doktorlardan el yapımı diyelim ilahe değil yani :) bihter i de pek beğenmem ama sesi süper bence hele volümü kıstığı anlarda :)

Seyhan's In The Action dedi ki...

Çok tatlı ve bendede bu tarz çok fazla caps var. Sapık gibi bişiy oldum. Ama insanın en sevdiği dizi Chuck olunca.

chuck_bartovski dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Barakuda dedi ki...

mıncırma gibi bi kelime kullandım mı ben ya hatırlamıyorum pek. her tür sonu ırrr la biten kelimeyi kullanmış olabilirim gerçi konu "insan olmayanlar" ise. neyse o surat bi çok istek doğuruyor amma mıncırma da bunlardan biriyse eğer kabul. senden ne gelse kabul be!. ne olursan ol yine gel. çünkü sen kemiksizsin. mıncırrrrrrr..

manzanasverdes dedi ki...

Aa girmişsin ya la bloggera? Christmas miracle :)