28 Aralık 2009 Pazartesi

Official Episode Synopsis for Season 3 Premiere

İlk 3 bölümümüze ait özet bilgileri basına dağıtılır dağıtılmaz blogumuzda ey takipçiler. Ecnebice bilmeyenler için de çevirmeye çalışacağım.

3.01 “Chuck Versus The Pink Slip” / 3.02 “Chuck Versus The Three Words”
Airing: January 10, 2010; 9-11p.m.

"Season 3 opens with Chuck possessing new Intersect abilities. He trains to be an ace spy—but he flunks spy school and his relationship with Sarah shatters. Later, Chuck takes on a mission when Sarah’s gal pal and her fiancé (Vinnie Jones) arrive, with Chuck also trying to repair his relationship troubles with Sarah. Meanwhile, a fib puts Morgan in a corner."

Üçüncü sezon, beyninde yeni maharetleri olan intersect taşıyan bir Chuck'la açılacak malumunuz. Chuck süper ajan olmak için eğitim alıyor, fakat ajanlık okulunda sınıfta kalıyor tahmin edilebileceği üzre. Daha sonra, Chuck Sarah'nın bir hanım arkadaşı ile göreve çıkar ki kadının nişanlısının(bu da Vinnie Jones'un canlandıracağı karakter oluyor) gelmesi, hâlâ Sarah ile ilişkisindeki sorunları onarmaya çalışan Chuck'ın işlerini iyice zorlaştırır. Bu sırada, küçük bir yalan Morgan'ı zor durumda bırakacaktır.

3.03 “Chuck Versus The Angel De La Muerte”
Airing: January 11, 2010; 8 p.m.

"Chuck springs into action to protect a visiting dictator (Armand Assante) who’s targeted for assassination, yet Chuck must capitalize on his friendship with Awesome to get the job done. Awesome delights in the exciting spy jinks, but Chuck fears he’s putting Awesome and Ellie in danger."

Huu, Chuck ölüm meleğine karşıymış. Zoraki ajanımız öldürülmek için hedef seçilmiş bir diktatörü korumakla görevlidir. Bu işi başarabilmesi için Awesome'la olan arkadaşlığını kullanması gerekmektedir. Awesome heyecanlı ajanlık oyunlarıyla oldukça iyi vakit geçirmektedir lakin Chuck, Awesome ve Ellie'nin hayatının tehlikede olmasından korkmaktadır.

4 yorum:

joker dedi ki...

muhteşem kaptanımızı sevmiyor değiliz lakin şöyle ağzına bi kaç tane patlatsalar da konuşmasını düzeltseler demiyor da değiliz..

kim ana dil seviyesinde ingilizce bilmek istemez ki? ama valla billa tilla deseler ki "bak cnm kardeşim beynine takacağımız şu çip, gözüne çakacağımız şu program, kıçına sokacağımız şu fitil vs sayesinde süper ingilizcen olacak" falan deseler "devon gibi olacaksa ben bi düşüneyim ağalar" derim.. çok yavşak bi tarz bu california aksanı sevmiyorum ben.

ağzını yaya yaya konuşan futbol takımının yıldızı ponpon kızların gözdesi californian bi piç olamazdım ben zaten, new york doğumlu, tek eşli yaşayabilen birisi olurdum, italyan/irlanda kökenli ailem olurdu.. :P

yaa bu da böyle bi hezeyanım işte bi awesome dan nerelere geldik lan..

manzanasverdes dedi ki...

Yani, Chuck Stanford'a yıllar sonra gitmek zorunda kaldığında Awesome ve brolarıyla beraber yolculuk etmek istememişti zaten. Hiç garibanlık çekmemiş olmanın yavşaklığı var biraz Awesome'da. Orange County'de büyümüş gibi sanki.

joker dedi ki...

ayrıca halk için halka rağmen mücadele eden fedakar arkadaşımız manzana yı girdiği zahmetten ötürü kutluyorum tercüme etmiş yazıyı. ettirenler utansın da diyim mi? diyeyim değil mi kar deş? ramiz dayı mode on :P

manzanasverdes dedi ki...

Hayatım mücadeleyle geçiyor joker kardeşim, burası en güzel kısımlarından biri o mücadelenin. Ettirenler de utanmasın, kimse utanacak şeyler yapmasın zaten.