26 Aralık 2009 Cumartesi

Fon müziksiz promo



İzlerken garipsedim esasında. "Aaah, aaah, oh my god! Oh my god!" diye çığlık atan Chuck gitmiş de yerine soğukkanlı biri gelmiş sanki. Yine de görüyoruz ki insancıl yanı kaybolmamış, General Beckman "Vur!" emri verdiğinde bile silah kullanmak yerine başka yöntem bulmayı tercih ediyor. Ha bir de... gitar çalıyor, evet. Zach Levi'ın evinde de gitar görmüştük fî tarihinde dostum manzana ile video ararken. Bu da bana kapak olsun :)

8 yorum:

manyax dedi ki...

video görünmüyor :(

jazz dedi ki...

Üzgünüm ama youtube ayarsız izlenmiyor. Dolayısıyla ya youtubejacker edinmek gerekli ya da DNS ayarlarını değiştirmek.

joker dedi ki...

hadi deli oğlaaan hadi belime dolaaan hele bi öp bakalımm kızı dudağındann.. burda dolanan kız ama olsun, ne güzel de sarılırmış sarah hanım :)
ateşle dans bu haydi
kaçırma şans bu haydi
aşk tehlikeyi sever o ye ye yee :P

manzanasverdes dedi ki...

Yav Ateş Dansı diye dizi vardı hey yavrum hey. Ne biçim entrika dönüyordu orada, Aşk-ı Memnu halt etmiş. Müziği de hala ezberimdedir maalesef.

burrhole dedi ki...

Beladır ateş dansı:)) ihanetin aynası mı yoksa lan, hahah. ne tipler vardı. Selçuk Yöntem' de oynuyordu hazır, memnu halt etmiş.

joker dedi ki...

yaa bende hatırlıyorum o diziyi orda da vardı sanki sevişme sahneleri falan hiç de haber olmazdı öyle şeyler. şimdi ne çok üstüne gidiyorlar aşkımın memnumun.. meyvaları tutti frutti den öğrenen cumartesi geceleri justine ile şenlenen bi neslin çocuğuyum ben çok arıyorum o günleri, gerisin geriye gidiyo bu ülke kaçabilsem keşkem..

manzanasverdes dedi ki...

Hem de ne gerisin geriye gitmek. Sigaraları sansürlemek filan. Sen çocuğa koymazsan potasyumu salak olur tabii Cem Yılmaz'ın dediği gibi.

atmospheretic dedi ki...

Onlar damadın arkadaşından potasyum bekleyenler sanıyorum ki.
- damadın kankasından bir ölçek potasyum, ooooooo!