1 Kasım 2009 Pazar

Set resimleri

Yeni oyuncularımızla hemen kaynaşıvermişiz.

Evet yönetmen sandalyesi o, bizim Zekeriya televizyonda ilk epizotunu yönetmiş Allahın izniylen.

4 yorum:

joker dedi ki...

boşver bunu manzana.. hay allah çok samimi bi giriş oldu, neyse hüznüme verin.. o diziyi izlemiyorum bende fragmanda gördüm çok üzüldüm valla.

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=%2317134728

jazz dedi ki...

şimdi ben anlamıyorum bu hatıra sevgili dosyasını, necdet karakteri öldüyse bu kalp seni unutur mu?'daki karakter kim o zaman?!?!?

neyse, asıl konu şu ki, bu fotoları koyalım deyü benim de aklıma geldiydi, iyi ettin manzanacan. ayrıca o kötü kedi şerafettin sarılışı ve bembeyaz dişli sırıtışı sevdim. (hala gıcık oluyorum o ayrı, chuck başlayana kadar devam eder bu...)

manzanasverdes dedi ki...

Hay Allah ben de neden bahsediyorlar diyorum. Bu Kalp Seni Unutur Mu'ya geçmişler. Ben de izlemiyorum joker. Haftasonu benim görebildiğim kadarıyla 2 tekrar verince sonunda sonunu görebildim biraz. Yeni fragmanı görüne Necdet'in sonunu merak ettim de, karakterlere iyice fransız kalmayayım diye baktım. Yeni bölümünü izlerim ama Necdet için :D
Jazz, Okan Yalabık burda bambaşka birisini canlandıracak tabii ki, bir gazeteci olacakmış sanırım. Zaten Necdet'in tipini de bi hayli değiştirmişler karışıklığa mahal vermemek içün.
Zac güzel gülmüş yine eşşek sıpası. Hayat ona güzel tabii.

clair de lune dedi ki...

Yalnız bu sene aşk kaçgenleri oluşacak çok merak ediyorum :) Bu kızcağızın rolü ne ki acaba
Ayrıca Necidet'i biz o görünüşte bırakmamıştık son bölümde. Hıhhhhh