15 Kasım 2009 Pazar

You should absolutely see these!


Bu ne la? Bu ne? Bu saçlar ne evladım? İlk kez görüyorum bu saçlı fotoğrafları. Yeni sezonda Chuck'ın iyice cool bir havaya bürüneceğini düşünürsek, bu naif halinden ne kadar uzaklaştığını daha iyi anlayabiliriz. Biraz hüzünlü bir vaziyet sanki.

12 yorum:

joker dedi ki...

bu es es dizisinde oynayan koray değil mi yaa..

jazz dedi ki...

tipe bak çay demle.

manzanasverdes dedi ki...

Ehuehueh, evet bildim dediğin çocuğu. Takip etmediğim halde niye bir sürü diziyi biliyorum ben yav?
Bu tip nedir harbiden allaseniz?

atmospheretic dedi ki...

rüzgara salmış saçları. arkadan rüzgar gelmesi, onun bir de arka kısmını görsek açılmış tavuk götü gibi değil de nedir?

manzanasverdes dedi ki...

Madalyonun arka yüzü diyorsun. Keşke o görüntüler de olsaydı elimizde. Ama betimlediğin tavuk götü gözümde canlandı iyice.

joker dedi ki...

valla manzana (böle manzana manzana manzana demek de pek güzel haa bir allen iverson bir lasssssanaa diarraaa gibi ehehe) güzel dizi es es yaa ben seyrediyorum.. aslında izlemiyordum, sonra bi gün zap yaparken bir bölümde baş karakter hayata, dünyaya, şansa, talihe, kadere, kısmete, öyle sağlam saydırdı ki gördüğüm an adamımsın dedim, başladım izlemeye..

ayrıca geçenlerde kim kimle oynaşıyor sitesi whosdatedwho.com da yvonne sayfasına gördüğüm şu yorumu ahaliyle paylaşmak istiyorum.. umarım gerçek olur :)

"maybe zach and yvonnes story would be the same story they have as chuck and sarah. you know. in chuck, they cant date each other because they`re working together and as time goes by they meet diff. people they fall in love with but they still end up with each other. maybe thats also their story in real life. they cant date each other because they are co-workers. but on the inside i know there`s something going on between them." :)

manzanasverdes dedi ki...

Evet o dizide Türk televizyonlarında görmeye alışık olmadığımız kadar sağlam argo var, o sebeple ben de bazı küfürlü sahnelere takılıp kaldım sanırım.Psikopatlık parayla değil. Manzana karizmatik çağrışımlar yapıyorsa ne ala, zira benim için mühim şeyler simgelese de çok tırt bir manası var ispanyolcada:P
Zek o çizik kaşı bırakıp Yvonne'u severse, dizide olduğu gibi feyriteylimtırak şeyler olursa, hayata inanmaya başlayabilirim sanırım.

atmospheretic dedi ki...

ilişkiye inanmıyorum ama bir güç var:P

manzanasverdes dedi ki...

Hala işin geyiğindesin lan. Geyik yapmasak da çekilmez hal bir hal alıyor her şey, needeceğuz pilemedum patsi. Sözlükte miroliye başlığı olmadığı gibi patsi başlığı da yok galiba. Devlet buna bişey yapması lazım.

atmospheretic dedi ki...

hepsine devlet olmasam da bir hal çare bulunacaktır. hükümet gibi patsiyim vesselam:P geyik oyy yeaah:P

atmospheretic dedi ki...

iyi haber patsi varmış:D ama kısıtlı tanım. ekleme yapılmalı.

manzanasverdes dedi ki...

sözlüğün günahını almışım varmış patsi :D tabi hükümet gibi patsisin anam. sırf saçlardan Afrika'daki tüm aç çocuklara bir hükümet çıkar :P