21 Kasım 2009 Cumartesi

Oh my god, can't wait!

Vallahi nasıl helecanlandım, nasıl özlemişim belli değil. Ya ne güzelmiş Chuck. Hiçbir diziden alamamışım ondan aldığım tadı. Gitar çalabilen, İspanyolca konuşabilen Chuck mı? Neler neler ooo. Bir an önce başla sen emi. Canlarım benim, from the bottom of our collective hearts:D

5 yorum:

joker dedi ki...

valla bir kez daha saçları yadırgadım. mecbur alışıcaz tabi. onun dışında genel olarak dizinin tadı kaçacakmış gibi hissediyorum yanılmayı çok isterim.. yine de ne kadar kaçabilir ki chuck işte chuck!

tanınmamış dandiridikton oyuncu olmak bi iki bölüm chuck da oynama ve yvonne ile yakın temas kurmak.. aman tanrım ne şans.. bu bile bu kadar büyük bir şans olarak görünüyorsa onunla gerçekten sevgili olmak rüyadan öte bişey olmalı.. hayır adamların günahı da yok ama bol bol küfür yiyorlar benden. olsun en azından benden haberleri bile yok. ben haberli bi şekilde hatta koro halinde binlerce insandan küfür yemeye razı olurum bi kere dokunmak için. :)

burrhole dedi ki...

ille de dans ille de dans ve 'amigo chuck' muhteşem bunlar çoook. ama daha ne kadar rant sağlayacaksınız lem sarah' nın bitmek tükenmek bilmeyen şehvet unsurlarından.

chuck' ın gitar çalması önemli bir ayrıntı olmuş. ''ciğerimin köşesi'' mi derdik bi olsaydık:D

ayrıca casey' nin kol kaslarında bir yarıçap büyümesi mi olmuş. chuck ile olan sahnede morgan gelip hırladığı sahne :O

bom bom paaauuvv:P

jazz dedi ki...

öf o eller bir latine ait yani, bu kadar mı bariz olur, bir kere tırnaklar uzun!!! (kendim de o tırnakları kazma gibi uzatmasam bu ayrıntıya dikkat edemeyeceğdim).

ve evet kesinlikle boom boom poooow!!! soulfrog'cum twitter dünyasına hoşgeldin :)

manzanasverdes dedi ki...

Ellerin başkasına ait olduğu çok açık canım. Farketmek için gitar çalmak gerekmiyor. Nabalım yemiş gibi yapcaz mecburen.

jazz dedi ki...

Lafımı geri alıyorum lan, belki de Zachary çalıyordur gitarı çünkü kendisinin de gitarı vardı değil manzanacan, hani bi vidyolar da gördüydük senle yahu ^_^