23 Kasım 2009 Pazartesi

Fotoğraflarla Ellie Volume 1

Evet gerisi gelmesi gerekiyor bu çalışmanın. Çünkü bak bak bitmez bir insan olduğu için kendisi, ay burada da çok güzel bakmış/gülmüş/giyinmiş filan derken bir baktım tonla malzeme birikmiş. İnsan nasıl seçeceğini şaşırıyor. Hadi bismillah başlayalım bakalım.

Ben Ellie duruşunu bulamam diye garantisi yok demiştim ama maşallah dizideki(showdaki mi diyeydim?) ilk sahnesinde yine pozunu konuşturmuş ablamız(Dünyaca ünlü Ellie duruşu).

Heheh Morgan da az hıyar değil. and Ryan Mcpartlin yazması da ayrı bir hoş olmuş.

Gözlerinin içi gerçekten gülen insan. Kardeşi için mutlu bir apla.

Arka planda da bir Sarah var. Vay ki ne vay.

Bu saçı toplu halini de çok beğenmiştim. Kakül de mühim tabü.

Sahnenin kendi muhteşemliği bir yana, kenarda biraz Ellie bacağı mevcut sanki.

Kocaman gülümsemeli huzur dolu couch sohbetleri. Shirtless Awesome da bonusu.

Mor makyajın kalbimden vurması haricinde, replik de bi hayli babaydı: "I just know what an incredible guy Charles Bartowski is and sometimes i'm not so sure that he knows it."

You know if there is anything going on with you; life, girl, job. You can come to me. Ablalar hep böyle affedici olmak zorunda mıdır?

Morgan'ı da düşünür. Morgan'ın "I love you"suna bu kez tebessümle karşılık verirken arka planda içinde "sister love" kelimeleri geçen bir şarkı terennüm eder. Ben de en amerikın dizisi halimle "these guys are awesome" diye düşünürüm.

Happy mother's day!(Bir miktar da baldır)

1. sezon dvd extra bölümünü izlediyseniz yutüpte, bilmem kaç senedir çizik kaşlı kızla konuşmakta(bkz:konuştuğu kız) olan Zac, sakalından da utanmayıp "wasn't she smoking hot?" diye kendinden geçmektedir bu kısmı yorumlarken. Neyse yanındakiler "but she is your sister" diye uyarırlar da dünyaya döner biraz çakal. Awesome'ın snakei de araya kaynatmam lazım :)

Nevada araştırmalarına göre bu yakın plan çalışmasını izleyenlerin %99'u huu, waaw gibi sesler çıkarmakta, kalan %1'lik kısım ise utangaçlığından, sesli tepki vermek için yanındakinin tepkisini beklemektedir.

Bu adrenalin manyağı Devon ne hallere düşürüyor akıllı uslu kızcağızı.

Kızı gözlerinle aynı renk lucky sweater hedesiyle tavlamış görüyon mu sen.

Ehueheuh, porn shorts.

Sonunda birilerinin bunu söylemesi awesome bir hareket: "And then there's that : Awesome. Everything is so freakin' awesome. Let me tell you something. If everything is awesome and there is no unawesome, then awesome by definition is just mediocre."

OMG, rahatlıkla bu ne çeşit bir dizi denebilir bu resme bakılarak :D

Dr. Morgan'ın çamaşır makinesi mi tv mi diye tartışan çiftimize uyguladığı seans en çok kendisine yaramış gibi duruyor. Tam olarak bu şekilde hayal etmese de:P

Yüzüğü Beklerken(keh keh) helak olmuş canım benim.

5 yorum:

joker dedi ki...

o morgan lı sahnede ne gülmüştüm ya yüzüne bile bakmıyordu.. emeğine sağlık. :)

jazz dedi ki...

Ellie ablamın kahküllerinin hastasıyım, Ellie ablamın karakteristik olarak da hastasınım... Canım benim ya, güzel insan! ^_^

clair de lune dedi ki...

Birlik beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde böyle fotoğraflar yayınladığınız için sizi kınıyorum sayın manzanaverdes. Olan var olmayan var di mi. Kıskanıyorum :)
P.S: şu sıralar kakül kestirsem mi diyorum, Ellie ablayı görünce özeniyor insan haliyle; lakin cezaret edebilir miyim bilemiyorum :)

manzanasverdes dedi ki...

Aa kınamayınız canım, ben güzellik olsun diye yapıyorum böyle şeyler. Güzel şeylere hasretim bu aralar. Kakül denemelisin bence. Hazır kat da attırmışken, kuaföre bi sor bakalım ne düşünür. Ama bence yakışır, değişiklik olur.

clair de lune dedi ki...

Cezaret ne ola ki acaba :)
Bakalım bir buhran anında deneyebilirim böyle bir şey, kısfmet
Şu dizi başlasa da izlesek, sıkıldık yahu