24 Kasım 2009 Salı

Duvara Chuck' ılacak Enstantaneler

-3. sezonda şu surat ifadelerinden görmezsem... Niye görmeyecek mişim, durduk yere şimdi. Cık cık.

-Chuck' ın alnı hep varmış.

- ''crumble'' görünce:

'crush and crumble under your defenses
it's not treason, it's no lie
you frame the photograph
i sit on fences
change of season, love can die'

Hemen Placebo' mdan Narcoleptic iliştireyim dedim. Uydu bir de. Savunma desen var, yalanlarla dolu bir Chuck-Sarah ilişkisi var, ee bu fotoğraf da bir şeyleri un ufak edecek sadelik ve güzellikte değil mi?
Oğlum Chuck sözüm sana, her bölümde başkalarına sardın bir şey demedik şu son sezonda Kristen Kreuk faresine gidip yapışacaksın belli... O zaman da ''love can die'' bilesin, ayağını denk al.

-Cute moment başlıklı çalışma huzurlarınızda. En samimi olanlarından bunlar. Benim en birincim 2. sıradakiler.- Sakallı Cüce' mizi seviyoruz. Ayrıca heyecanımızı, sevincimizi bro tokuşturmasıyla yapar olduk. Korktuğumuzda nadir de olsa Morgan Savunması yapıyor olmayı kime borçluyuz dersiniz?

- Üzerinde çalışmayı en sevdiğim kısım, Casey-Chuck kombinasyonu. Chuck artık Casey' nin dişine göre olduğundan bu görülen jop başka yerlere girebilir! Ezilmeyen bir Chuck mı olacak aceba? Fikrime göre, promolardan anlaşıldığı üzere Chuck flaşlamadan dövüşmüyor. Casey yine Chuck' ı ezer bence.

Şu an son hamlemi de yapıp postu nihayete erdirmek niyetindeyim. Casey ve Chuck' ın belli çevrelerde(!) pek iyi anılmayan bir capture' ı mevcut. Bilmediğimiz sahne değil. Belki dikkat etmemişsinizdir en fazla ama, millet biraz sonra yapıştıracağım capture üzerine ''leg porn'' yazıp eğleniyor. Cık cık. Tasvip ettiğim şeyler değil bunlar.

Söylemiştim... Şundan da mahrum bırakmak istemiyorum, kim neyle uğraşmış bilin diye.
P.S: fotoğrafalara tıklatın daha güzel boyuta geçeceksiniz.

7 yorum:

manzanasverdes dedi ki...

Eheueheh, bomba olmuş bu patsi. Sense of humourına sağlık. O Casey bacağına ben de ohaa demiştim zaten izlerken. Oha ki ne oha. Fist bumpı Barney Stinson'la birlikte hayatımıza sokan kiddo Morgan'ı da sevgiyle anıyoruz.

joker dedi ki...

bi dakka bi dakka chuck nerde başkalarına sarmış sarah adisiyle karıştırmayalım elemanı.. ara ara gözü kaysa bile bunlar sarah nın köpeklikleri yüzünden olmuştur hep. yoksa yüz verse tek eşliliğe inanan bir adam chuck. :) aklıma geldi gene dellendirdi beni hain sarışın..

atmospheretic dedi ki...

sarah dediğin eskiden kalan ilişkilerin insanı. chuck' ın öptüğü hatunları bir bir capture ettirmeyin bana:P aklımdaydı zaten. haa diyorsanız ki sarah görev ayağına türlü adama yanaşmak zorunda kalıyor diye. ama hiç olur mu bu! sonra onların canlarını almıyorlar mı! sarah karadul gibi bir şey o zaman. ama tamamen nsa çıkarlarından ötürü.

joker dedi ki...

sarah görev icabı falan değil bilerek ve isteyerek çatır çatır chuck ın kalbini kırmıştır. hatta bazı durumlarda o hem suçlu hem güçlü tarzı soğuk tavırları bana fazlasıyla birisini hatırlatmıştır ki konu bu değil.. garibim chuck sevgiye aç bi insandır sadece. iyi kalplidir, hassastır. jill başta olmak üzere hep kazık yemiştir duygusal travmalarını atlatamamış, karşısına çıkan kadınlara bile eskiyi anlatmıştır ki bu da bana birini hatırlatmakta ama neyse konumuz bu da değil.. :)
sarah chuck ın odasında bryce ile falan öpüştü, cole barker rezaletine girmek dahi istemiyorum. son bölümlere kdr küfürlerle izlediğim bi karakter kendisi.. ancak yeni sezonda yine aynı küfürlere başvurmak zorunda kalacağım gibi geliyor.. şu yeni erkek ajan mevzusu.. bi gerçek var ki atıyorum 20 bölüm sürecek bi sezon boyunca her bölümde chuck yeni bi kadınla olsa anca dengelenir durum, öylesine canı yandı çocuğun.. lou mou denmesin reca ederim sarah adam olsa onlara bakmazdı bile.. :)

atmospheretic dedi ki...

Kendi hayatlarımızla örtüştürüp karakterleri hiç etmeyelim lütfen:)tamam chuck luzır muzır (!)ama öyle olmasının tek nedeni ilişkilerde yaşadığı talihsizlikler. yoksa hepsinde bnaşarılı olsa (sarah gibi) vayy ne şerefsiz diyeceğiz. o nedenle ayrıldıkları tek nokta bu. aynı tepkileri ben de verdim yahu, chuck' ımızı hep bağrımıza bastık ama. CASEY' imiz öyle mi :D net adam.

bu arda casey' nin bacakları da güzel. kamyoncu güzeli deyip tatlıya bağlayalım.

jazz dedi ki...

soulfrogcan şimdi sen bi cutemoments resmi koymuşsun ya bu posta (bkz: 4. resim) en sondaki chuck'ın sarah'nın üstüne devrildiği ve o anda casey'nin ölümcül bakışını attığı bu fotoya öldüm bittim hehehe ^_^

Adsız dedi ki...

herşey harika ama bişi merak ettim 3 cü resmin son karesinde ne oluyor :) ve aman o hangi bölüm :'( seyretmek istiyorum :(