6 Şubat 2010 Cumartesi

Yvonne ile Craig Ferguson bir arada


Craig Ferguson abimiz Jay Leno'ya gülen Amerikalıların anlamadıkları mizah anlayışı ve tarzıyla CBS'te The Late Late Show adında bir talk show programı sunmaktadır. Bence talk show alemlerinin en kral ismi olup değeri bilinmemekte lakin adsl kotam kendisine helali hoş olsun dediğim bir insandır. Hatta: 

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=17228464

Bu program 2007 yılından ama çok hoş. İki sevdiğim isim bir araya gelmiş gece gece rastlayıp sevindirik oldum. Üstelik kısa zamanda birçok bilgi ediniyoruz Yvonne ile ilgili:

#Craig Ferguson ile birlikte Strahovski nasıl telaffuz edilir öğreniyoruz. 

#Avustralya ve Hollywood'daki Avustralyalı oyuncular muhabbeti yapılıyor bir süre.

#Craig Ferguson yine Amerikalıların İskoç aksanını  anlamamalarının geyiğini yaparak Yvonne'ın aksansızlığını sorguluyor(Yvonne'ın İskoç aksanı denemesi süper bu arada).

 #Craig abim rahat ol zaten kimse izlemiyor diye Yvonne'a ideal erkek tipini soruyor. Cevap "I have a very unique style" oluyor. (Beyler artık buradan ne çıkarabilirseniz)

#Yvonne sırtında Avustralya bayrağıyla ata binmek:), tırmanış yapmak gibi outdoor aktivitelerini sevmesine rağmen su sporlarıyla arasının iyi olmadığını söylüyor ki nedense ben de şaşırdım buna Craig abi gibi.

# Craig Ferguson daha önce bizim de ele aldığımız casttaki dalyanlık vaziyetini da sorguluyor bittabi kendi tarzında. Kameramanlardan birisinin çok kısa boylu olduğunu öğreniyoruz bu sayede.

3 yorum:

Joker dedi ki...

tim loden çıkarmış çıkaracağını..

Seyhan's In The Action dedi ki...

Fena değilmiş. Daha iyi yerlerde Ellen vs. görmeyi umut ediyorum.

manzanasverdes dedi ki...

Daha iyi yerden kasıt daha popülerse Ellen'a da eyvallah tabii. Ama Craig candır, ona laf yok. Bu arada LittleChuckfan rumuzlu bir küçük Yvonne hayranı var twitterda. Ellen'a tweet üstüne tweet gönderiyor Yvonne'u programına çıkarsın diye. O da olur inşallah.