13 Şubat 2010 Cumartesi

Bu da hanımlara

Elimizde en seksi falan seçilen eski de olsa bir Chuck oyuncusu varken, neden faydalanmayalım değil mi hanımlar bu durumdan? Faydalanmak derken, iki güzel bakış filan görelim yani, yapıp yapabileceğimiz bu zaten. Bu arada, bu insan için de çok sık gay söylentisi çıkarıyorlarmış oralarda. Kendisi de "i don't care" filan diyormuş ama tam bir cevap vermiyormuş diye yazmışlar. Ne olursa olsun kendisi güzel bir adam. Bakıyım, vallaha güzel.



 

  






 

  

 

6 yorum:

Barakuda dedi ki...

bryce yakışıklıdır.. ama o da mı gaymiş? olsun bana ne.. yvonne keşke bunla olsaydı tim kılı yerine.. ayrıca bu fotolarla ian somerhalder benzerliği kurdum.. o adam buna 10 basar ama tabii.. oha dedirtecek kadar yakışıklı bi herif.. ona saldırın siz hadi çav :)

Joker dedi ki...

valla gay havası var sanki :)
yine de delikanlıdır bryce karizmatiktir de.. kalksa yattığı yerden o shaw denen züppenin bile iner poposu :) özellikle sarah ya yan yan bakardı ya hani, artiz.

burrhole dedi ki...

Fötr şapkaya karşı acayip bir sempatim var, Larkin' e değil ama. Parlak bakan adamdan korkacaksın arkadaş.

manzanasverdes dedi ki...

Nasıl parlak bakmak? Gözlerden mi yoksa genel bir parlaklık mı?

atmospheretic dedi ki...

Gözlerden hani şöyle bir parlak gibi kısık gibi. Ya aslında Larkin neyse de Kenan İmirzalıoğlu' nun bakışındaki parlaklık aslında tam anlatmak istediğim.(Gachayım) Bence kenan izleyememe nedeni de budur. En azından benimki öyle. Larkin' de nispeten az var o bakış. Daha buğulu bakabiliyor. Anlatılmıyor da bak enerji geçişi de olabilir. Bilahare izlediğimizde göstercem ben en keskin görüldüğü sahneleri.

manzanasverdes dedi ki...

Evet pek anlayamadım, kurbağa gözü filan gibi bi sorun mu demek istiyon :)
Neyse anlatırsın inşallah s10ra.