5 Şubat 2010 Cuma

Chuck Vs. The Mask Preview


Sarah ve Chuck kıskançlıklarını gizlemekte zorlanıyorlarmış. Hayırdır inşallah, hayırdır inşallah. Neler olduğuna dair pek fikrim yok bildiğiniz üzre, lakin bu sezonun ilk Charah bölümü olabilir bu(herhalde galiba sanursam).
P.S: Thanks to sheisguilty :)

6 yorum:

Barakuda dedi ki...

a ah bölümleri izlemeden spoilerlara mı batıyosun :) ya ben mi çok hassasım bu konularda yoksa normali mi bu çözemedim bi türlü, çözemiyce de galiba :D neyse..

bu tür sahneler sarah chuck kavuşması önünde engel teşkil etse de izlemesi epey eğlenceli valla.. mimikler yok mu hele oyy..

Unknown dedi ki...

haha süper ya "chuck vs imported salami" bölümünde de arabanın bagajında kıskançlık kavgası yapmışlardı.bu sefer Sarah kıskançlığını belli etme yada dillendirme konusunda daha açık gibi:D merakla bekliyorum..

jazz dedi ki...

Hannah'ya yüklenmeyin lan, bildiğin masumane bir baharat kendisi şu an bu dizide. Ayrıca Kristin ablayı da pek severim hele bkz: saç kesimi. lalueurdelalune saç kesimi diyorum, kızım sana diyorum gelinim sen anla misali...

Ha bu arada Chuck ve Sarah kavuşsa ne olur, kaç yazar? Sanki evlenip barklanıp çoluk çocuğa mı kavuşacaklar, bırak allasen... Chuck'ın bir çizgiromanını okumuştum bir gün - bulursam paylaşırım burada - Chuck Sarah ile evlendiğini ve çocukları olduğunu görüyordu hayalinde, akşam Sarah bunu yemeğe çağırıyordu "Honey" diye... Sonra da "ajanlık dünyasında bu hayaller aaah ah" diyordu. Tekrar diyorum bırak allasen... Biraz daha kapışmalı olsunlar romantik olmasınlar. Charah marah olmasınlar...

imza: antiromantik

clair de lune dedi ki...

Mesaj alınmıştır sayın jazz :)
mesajınız ultra-gerçekçi olmuş, tebrik mi etsem ne yapsam
duruma uygun olarak Andrea Bocelli "mais la vie sépare ceux qui s'aiment" ("hayat sevenleri ayırıyor" ( Türkçe'ye çevirince çok arabesk durdu yalnız)) desin o zaman :)

jazz dedi ki...

sesimi işiten sevgili dostum lalueurdelalune'e bir kez daha sevgilerimi yolluyor, arabesk marabesk Andrea abiiz haklıdır her söylediğinde, her şakıdığında diyorum.

gomez - see the world'ün üstüne gramercy arms - looking at the sun dinliyor ve huzur buluyorum.

oh mis.

jazz dedi ki...

ha bu arada söylemeyi unuttum şu videoda videoyu başlatmadan Chuck Sarah'ya doğru ağzını hafif aralamış bakıyor ya. yerim lan ben bu balık halini bunun, kendisinin tüm Republican ve kaşsız sevgili hallerine rağmen Chuck halini yerim ben bunun.

imza: charabia.(*)

(*) merak eden fransızca sözlüğe baksın bu kelime ne anlama geliyor diye, peh. o kadarını da bana sormayın.