13 Şubat 2010 Cumartesi

En sevdiğiniz tv çifti?

Valentine's Day'in de ne ekmeğini yiyorlar arkadaş. Bunlar da 128 çifte indirebilmişler anketi de ilk 64 için bizlere başvuruluyormuş. Bir sürü sevdiğim çift var burada. Chuck-Sarah'yı geçtim Ellie-Awesome da var Chuck'tan. Karar vermek zor harbiden.

18 yorum:

chuck_bartovski dedi ki...

tabki oyum Serah ve Chuck.

clair de lune dedi ki...

E Chuck - Casey demek istiyorum konu dışına çıkarak :)

Barakuda dedi ki...

tek olarak çok daha fazla sevdiğim isimler olsa da sadakatleri ve idealdeki birliktelik açısından kesinlikle marshall and liy..

sErah kusura bakmasın bu adiliğiyle babayı alır..

manzanasverdes dedi ki...

Marshall-Lily evet, üniversitenin ilk yılından beri birlikteler. Ama bunu sağlayan da Marshall sanki. Saf insan.

burrhole dedi ki...

@Clair
+ bilmem kaç milyon:)) O kadar postunu hazırladık, Chuck ve Casey' i görmemiş olamazlar:/
:P

Joker dedi ki...

bu gay couple fantezisinde ısrarcı olmak çok ilginç.. :) lesbian action izlemeyi çok sevsem de sarah ve ellie için bi kere bile düşünmedim bunu.. oysa ortaya olağanüstü görüntüler çıkabilir. ama bu dizi ve bu karakterlerden aklıma son gelecek şey olur herhalde..

bi an oyumu 10 things e verecektim ama sonra aklıma geldi bu çift heath ve julia değil, dizi versiyonunda iki tane zibidi.. sarah ve chuck dedim sonra, sarah ya saydırsam da başkasına veremem o kadar da değil.

bu arada diğer anket nooldu yaa.. en son çeyrek finaller oynanıyordu oyumuzu sarah ya vermiştik.. taş hatunlar anketi vardı eski postlardan birinde.

manzanasverdes dedi ki...

Hele Gossip Girl'deki çeşitli kombinasyonları niye koymuşlar anlamadım hiç. Aşk mı lan onlar. Daha 17-18 yaşında bir de o dallamalar.
clair sen de şu soulfrog'a yardım ve yataklık ediyosun ya. Gerçi Casey-Chuck ikilisini öpüşürken de gördük, Casey eskiden nefret ettiği Chuck'tan etkilenmeye başladı filan da, o kadar ileri gitmezler herhalde :)

@joker
Evet o anketin akıbetini bilmiyoruz, paralel bi evrende müsabaka devam mı ediyor acaba.

Barakuda dedi ki...

yani türk insanında -hepsinde- erkekle dişiyi seviştirmek için bi girişimci ruh vardır biliyoruz.. bunca çöpçatan programı boşuna türemedi.. bunu bir noktaya akdar anlayabilirim.. nihayetinde zacle yvonne sevişsin diye az hayaller kurmadık burada(napalım lan başka işimiz mi var?)

ama iki erkeği seviştirme isteğini ben de anlamakta güçlük çekiyorum.. yani gay kişilere sempati duyulabilir, hayran da olunabilir bunlara ne diyebilirim ki..? fakat iki adet "osman"ı sevişirken düşünmek.. aha da tıkandığım noktadır.. yani böylesi bir görüntüyü ay ne hoş olurdu diyenler üşenmese de iki adet "rıza"nın sevişmesini netten arasınlar ve izlesinler.. eğer bu allahın belası görüntüler karşısında hala bu iki adet beğenilen "hilmi"nin bir çift olabilmesi çok hoş olurdu denirse, susarım, ufuklara bakarım..

ha ayrıca bu alahın belası toplumda çelişki çelişki üstüne tabii.. bir "hamza" gelse dese ki "ben tırisım seviyorum gardaaşımm", anında sapık yerine koyulur..

NPH başımızın tacıdır ama mesela..

olaya kişileri "bağımsız" olarak değerlendirerek bakan Barakuda..

atmospheretic dedi ki...

@joker
Israrcı olmak fantazya gereği değil, çok farklı. Casey ve Chuck' a dikkat edin o sahnelerde bakiyim. Ben de bir post hazırlayabilirim...''işte o sahneler diye'' yarattığı etkiyi postun altına süpürürüm. O zaman neden devam ettirildiği anlaşılır zannımca.
İki relicıs bildiğin koca adamı o diyaloglar içinde görmekten başka niyetim yoğudu:P Cidden bak.

atmospheretic dedi ki...

Homofobikliğin lüzumu yok. Ayrıca, konu rıza hilmi ya da osman meselesi değildir. Hey dostum sadece eğleniyorduk. Yoksa milletin sikinin keyfinden bize ne. Kimseyi de seviştirmek istemiyoru(z)m yani. Maksat tezat görüntüler yakalamak. Vay anasına yau, casey-chuck sahneleri artsa demek kıyamet koparmış. Senaristlere istek senaryo gibi bir şey sunulma şansı verilirse, casey boğulsun->chuck kurtarsın, casey' nin boğzına bir şey kaçsın-> chuck kurtarsın demezsem... aha yazdım buraya. Reyting tavan yapar lan ne diyorsunuz, renktir. Rainbow forever:P

haha yalnız valentine's dayde edilecek laflar mı bunlar şimdi. cık cık. Neyse efenim tatlıya bağlayıp sevgililer günü kişinin sevgilisine yakışanı giydirmesidir diyorum.
kib
bi de bye.

Barakuda dedi ki...

hemen de homofobik diyerek kestirip atarlar işte böyle yeğen..

femmehobiklik diyelim biz ona..

jazz dedi ki...

Yahu ne tartışıyorsunuz Chuckseverler? İşin eğlence tarafındayız hadi bakayım bi daha görmeyeyim böyle şeyler! Hasta yatağımdan kaldırdınız, ayaklandırdınız beni bak! :)

Barakuda dedi ki...

bunu bi başka yorumda başkası da demişti "tartıştığımız şeye bak" falan gibi :)

tartışmak buysa eğer deavmlı yapalım zaten eğlenceli oluyor eheh..

geçmiş olsun.. geçsin..

atmospheretic dedi ki...

Ne tartışması yahu. Komiklik şakalar:P Alınmaz kimse hem.

manzanasverdes dedi ki...

Tartışın lan, yiyin birbirinizi :)
Yalnız şu osman, hilmi olayı şık olmamış ya. Homofobiklik olduğundan değil öyle bişi hissetmedim zaten de, öyle hayal etmeye gerek yok zaten. Her şey insanın muhayyilesi ile alakalı bence. Eski Yunan'da ya da Osmanlı'da gayet yaygın olan bişi, günümüzde konuşulması bile imkansız bir halde. Çünkü çoğunluğa ters. Afrika'da herkesin anadan üryan dolaşmamasının göze batmaması yahut 1 sene önce giysen ayıplanacağın bir şeyin 1 sene sonra moda olduğu için kimseye tuhaf gelmemesi gibi.
Moda olduğu için insanlar gay oluyor demek değil tabii bu, genler, hormonlar bi sürü bişiler var olayda. Ancak çoğunluğun muhayyilesinin almaması sorun zaten. Vizyonsuzluk ve dahi en büyük düşmanımız hoşgörüsüzlük de olmasa da çok daha mutlu bir toplum olsak daha iyi olmaz mıydı ha, olmaz mıydı? :)
Neyse, herkes herkesi istediği şekilde hayal etmekte ya da etmemekte serbest zaten. Hayallere kimse karışamıyor en azından.

clair de lune dedi ki...

Bir deli bir kuyuya taş attı (o deli ben oluyorum)
özür dilerim gençler :) konu dışına çıkaraktan kastım gerçekten konu dışına çıkmaktı çünkü ikisinin ilişkisi, laf sokmalar falan hoşuma gidiyor, iyi ikili olduklarını düşünüyorum.

Barakuda dedi ki...

bence devon'la shaw da iyi bi ikili olabilir :) parlaklar, kaslılar, boylular, poslular, davudi sesliler falan ooyoy :)

hadi kuyudan taş çıkaralım hayalperest nerdler eheh..

joker dedi ki...

manzana sen o anketin izini bulursan paylaş yine bi zahmet.. sarah şampiyon olmuştur belki :)