12 Ekim 2009 Pazartesi

I'm tellin' ya

Ehueueh, "i'm tellin' ya, i'm not just goodlooking." Artiz misin nesin Zach? Bizim de var o kadar ispanyolcamız elhamdülillah :D Yalnız sakız açısından perfect bir couple olmuş bu ikisi.

Bu işte sana söylediğim Caitlin'in arkadan sırıttığı video jazz. Yorumları göriyim.

7 yorum:

burrhole dedi ki...

olum zek az piç değilsin!

chuck' a sardığım ev arkaşım caitlin' i ilk defa bu videodan gördü, aramızda geçen ufak diyalog şöyle:
ahan da ketlın, iyi bak:P
yok mu bunun fotoğrafı, şimdilik sakız çiğneyen yelloz görüyorum da:D

gülüşmeler.

manzana'm kocaman sevgiler. o yeah:P

burrhole dedi ki...

bir de o i'm tellin ya bakışı nedir öyle! aynı zamanda hükelayım da demiş, casey' den muhteşem performanslar bekliyorum yeni sezonda, hakla şu zach' i. çok karşıyım lan zek sana, chuck şöyle dursun:P

manzanasverdes dedi ki...

yav aslında efendi gibi de ama piç gibi de aynı zamanda :D o nasıl oluyor lan? Öf gelmeyin üstüme fenalardayım bugün, uyumadan Garden State izledim, uyuşmuş olarak uyandım. Nasıl etkileniyorsam ben bu filmlerden.

joker dedi ki...

konuşmakla olmuyor zac efendi dolapdere gülü gibi sakız çiğneyen kadınlarla takılacağına yvonne u bağla da görelim.. :P

manzanasverdes dedi ki...

zuhaha, dolapdere gülü :D zaten kaştan ve tarzdan kaybediyodu, iyice indirdik kızı yerlere. Ama göz var izan var, Yvonne nerde bu kadın değil mi şimdi?

jazz dedi ki...

Yaw müziği batsın bunun, bu Amerikalılardan adam gibi müzik yapanı bulmak zor kardeşim. Nerde Great Britain adasından çıkan müzikler nerde bunlarınki? Ben Yvonne olsam bu Zach nevalesini çoktan ayartıp ayırmıştım şu şapşal sakız patlatan "makyaj" kaşlıdan. (O kaşlar gerçek olamaz!).

joker dedi ki...

cnm belki de zac zorluyordur ama yvonne yüz vermiyodur.. bütün o muhteşemliğinin ardında bi buzdolaplık seziyorum zaten.. dünyanın en güzel gülen adamını bile tersliyorsa şaşırmam :) koçum zac de her gece breathe me, let me kiss you, duydum ki unutmuşsun mix yapıp alkole bağlıyordur..