5 Haziran 2010 Cumartesi

Enişte

Bakayım şu adamın kariyerinde bir gelişme var mı diye, ismini gugıla yazınca çıkan üçüncü sonuç yine bizim site oluyor, kısır döngü oluyorum, lost oluyorum. Benden betersin enişte bir baltaya sap olamamışsın onca zaman diyecem ama, manitanın kralını yapmışsın, o filmde dizide oynuyor, sen de açılıştan açılışa koşuyon. Helal olsun ne diyim.

4 yorum:

Joker dedi ki...

inanılmaz bi kadın bu yaa yalnız çok ünlendi sinir oluyorum. bu kadar muhteşemsen ünlenirsin gerçi yapacak bişey yok, kaçınılmazdan kaçılmaz yeğen.. ama dizi o kadar popüler değilken daha iyiydi be :)

harbiden ha herif hiç bi baltaya sap olamamış birisi gibi nedir necidir belli değil.. nerden tanıdı tavladı kızı nası bi şans bu ya.. e demek ki oluyormuş hiç bi vasfın olmasa da şans yüzüne güldü mü al sana yvonne!

inanacaksın! :P

manzanasverdes dedi ki...

Ben de bir tanışma hikayesi filan duymak istiyorum. ccc tim reis ccc, nerede gördün nasıl tavladın böylesi hatunu gerçekten merak ediyorum.
İnanmaya inancımı yitirdiğim bir dönemde mucize duymaya ihtiyacım var.

Barakuda dedi ki...

zihinlerde ay bu barakuda ne ayı ne kıskanç ne pis bişeymiş ıyk böö gibi intibalar kalacak olsa da umrumda değil, içimde tutamıycam..

orospu çocuğu..!

jazz dedi ki...

Zekeriya'nın elleri armut toplarsa, 3. resimde olacağı budur zaten. Ha zannediyor muyuz ki Zekeriya çok ahım şahım bir herif? Tim beyefendiden çooook daha yakışıklı? Yok efendim böyle bir şey. Biz burada, her dizide olan gerçekten bahsediyoruz. Misal bkz: Kenan bey ve Zeynep hanım ayrılmışlar. Neden? Çünkü yeni dizilerinde başka kişilerle çekime girdiler de ondan. Yani baştaki cümleye geri dönüyorum, Zekeriya bey de bi tarafını kaldırıp zahmet etsin de armut toplamayı bırakıp adam gibi işlerle uğraşsın. Hıh.