27 Haziran 2010 Pazar

4. Sezona Dair İlk Haberler

Her boku bilen adam Ausiello'nun bir süre önce spoil ettiği gibi 4x1'in ismi Chuck Vs. The Anniversary olacakmış. Neyin yıldönümüsü acep? Sarah ve Chuck'ın mı? Bugün elimize geçen bilgiye göreyse sezon prömiyeri 13 Eylül'de. Çoook önce biten Dexter'dan bile önce yani. Çalışıyor bizim çocuklar. Aferin.

5 yorum:

Barakuda dedi ki...

valla gerek chuck'ın chucklık'tan çıkması, gerek ilk iki sezonki tadın 3.sezonun en iyi şekilde kotarılmasına rağmen sağlanamamış oluşu, gerekse galiba biraz fazla abarttığımdan tekrarları hiç heyecan yok içimde yeni sezona dair.. yayınlayacaklar izleyeceğiz işte.. yeri elbette sabit de, eskinin hatırına işte..

asıl olay 26 Eylül'de.. bizim için 27 tabii.. ölücem heyecandan..!

lovechuckie dedi ki...

aa lütfen sevgili Chuck^^ımızdan vazgeçmeyelim...! Her ne kadar dedikleriniz doğru olsada Barakuda içimizde heyecan kalmadıysa neye yararki.. O hep bizim biricik Chuck^^ımız olMALI.! =)

Bu arada sakıncası yoksa sorabilir miyim 27 Eylül'de ne var?! =)

Barakuda dedi ki...

dexter..

manzanasverdes dedi ki...

Ben ne demek istediğini iyi anlıyorum. İlk iki sezonu milyon kere tekrar izlemişimdir ama 3. sezonda 2 kere izlediğim çok bölüm olmadı.
Tez yazacam diye okulun kütüphanesine gidip Chuck izleyen insandım lan ben.

lovechuckie dedi ki...

Aslında haklısınız. Bende de aynı şeyler oldu. Tabi okulun kütüphanesine gidip Chuck izlemedim çünkü bizim okuldaki kütüphane kilitli. =)
Neyse işte 4.sezonun kayda değer olmasını dileyelim. ;)