10 Nisan 2010 Cumartesi

''Killing Me Softly''

3. sezonda da bizlere görsel, işitsel bilimum zevki tattırmaya devam eden Chuck'ımızda hangi müzikler arz-ı endam etmiş bir bakalım. ''About a Boy'' atıflı başlığımı haksız çıkaramayacak şarkılar var son sezonda. İlk bölümlerdekileri yanda playlistte görebileceğiniz gibi tazeyken son bölümden başlayayım dedim.

Öncelikle Shaw'ın eski hesabını görmek için yaptığı türlü oyunlarının içinde Sarah melül melül bakarken çalmaya başlayan The Antlers-Kettering yavaş ölüm sebebidir.

Köprü sahnesinde tekrar duyulmaya başlayan şarkı iyice yükselir. Yerimden fırlattıran şu sahnelerle beynime kazınır...



-The Antlers-Kattering

Guitar Hero'muz Chuck, Sarah'sının Shaw ile gideceğini öğrendiği için viski ve videogame ile dive olduğu sırada on kaplan gücünde olduğunu gösterdi. Morgan'ı etkisiz hale getirdiğinde yükselen şarkıya kulak verin : (not:pretty in pink izlenmeli)

-MDO- If You Leave

Güneşli bir Paris sabahı, bize veda edeceklerini sanan yönetmenler ''bye bye bye'' ile veda edeceklerdi demek ha! Yok öyle.

Bunların da öpüşmeleri sezonlar boyunca Shaw'ıydı, Beckman'ıydı ne kesintiye uğradı arkadaş. İsyanımızı görenler ''shut up and kiss me'' kısmıyla olayı bağladılar.


Ve şarkı burda yükselir... Biz de...
- Plants and Animals-Bye Bye Bye

1 yorum:

manzanasverdes dedi ki...

Killin' me softly with his song :) Gerçekten de bu bölümde özellikle Chuck'ın Shaw'ı vurduğu sahnede yükselen müzik olmasa o sahne o derece etkili olmazdı bence. Hala dizinin bir soundtrack albümü olmaması hiç hoş değil bence. Sadece kullanılan şarkılar değil dizi içerisinde gerilim, romantizm, komedi anlarında giren müzikler de çok başarılı.