27 Temmuz 2010 Salı

Comic-Con Panel



Chris Fedak Ve Josh Schwartz sizce de fazla nerdy nerdy guys değiller mi..



Başlayayım bir taraftan: paneli sunanın çocuğunun peluş oyuncağına John Casey adını koymuş olması... Hahah,adamın rolde bu kadar sert olmasına karşın bu denli muamele görmesi ne iştir dersiniz. Casey, cool-sweety guy. Ne derler, adam sinirlilikle o ince nüktedanlığı bir potada eritmeyi başarmış:p. Sonra ayıcığa isim olursun işte, Casey efendi. Kızın geldi artık, ben şahsen uyuyan peluş ineğime colonel Casey demeyi planlıyorum.

Yeni sezondan spoiler ne olabilirdi ki zaten. Millet Team Bartowski'nin yeni halinin nasıl yürüyeceğini merak eder. Joshy(morgan)ile Zachy(chuck) birlikte ajanlık oyununu becerebilecekler mi falan... Josh açıklıyor zaten. pretty bad... ahha.

Linda Hamilton'un anne olmasına ne diyorsunuz? Bad-ass mum.

''jumping the shark'' kalıbı varmış. Filmlerde, dizilerde hep olması beklenen şeyler olur ya, mesela Chuck'la Sarah ne zaman öpüşecekler, ha di lan sevişin diye ekranları karşısında zenginin malıyla dilimizi yoran bizlerin derdi oluyor yani bu jumping the shark. Sonunda oluyor, biz de orgazmdan zevkli anlarımızı yaşıyoruz falan. O değil de eklemezsem çatlarım, the x-files'da bu karın ağrısını bizlere yaşatan Mulder-Scully insanları dizi tarihinin en kanser eden çiftiydi. Bir öpüşmediler lan. (koklaştılar arada ama, yetmez) Yine bizim Chuck-Sarah onların yanında pazar sevişgeni olur. Neyse efenim, fazla dağıtmadan bizim dizinin beklenen anlarından, olası oyuncu değişikliklerinden ne olabilir diye düşünelim biraz... Her dizide böyle bir bölüm oluyor sonuçta. Dönüm noktası tatataaam gibi. 


Açıklaması da var bunun, Chuck'la konuştum haberler iyi gibisinden:) Burdan:
S
''So, gather up your friends and enemies and tell them the good news: CHUCK jumped the Shaw-arc. Everything is fine now. It is safe to swim in the water again. No large piece of wood will harm you ever again, nor splinter poor Sarah 'Sam' Walker.''


Hinlik yapıp kelime oyunu yapmışlar bir de Jumped the Shaw-arc diye. Bu iş Shaw ile alakalı olmasın? Olacak haliyle. Bekleyelim...

Tamam.

Söz sizlerde.

2 yorum:

manzanasverdes dedi ki...

I'm back baby doll demek istiyorum önce. Süper post olmuş, kudos!
Mulder'la Scully'i ilk filmde öpüşürken gördüydüm orda da Scully kafasında enfeksiyonlu arı buluyordu yarıda kalıyodu filan. Sonraki baktığımda hamileydi. Oralar bende biraz bulanık :)

atmospheretic dedi ki...

x-files spoiler- gidin siz!

İşte, sahalarda görmek istediğimiz hareketler bunlar sayın manzana:) Asıl sana kudos, internetin gelmesiyle:))

Mulder-scully zaten tüm dizi boyunca yapmadılar ki öyle bir şey. Film de zaten! Arı görüldüğünde kaçılma nedeni:P bu filmdir.