23 Temmuz 2010 Cuma

4. Sezon setinden Görüntü(!)

Evvet, Chuckseverler! 4. sezon için çekimlere Temmuz 19'da başlayan ekibimiz yavaştan setten görüntüleri bizlerle paylaşmaya başladılar. Adamlar cimri... Teker teker paylaşıyorlar fotoğrafları. Şimdilik elimizde bir adet fotoğraf var, ne diyim!

Casey, rahmetli dedemin bir numaralı duruşundan yapmış. Bir kez daha Casey olarak gönlümü kazandı. Yoksa Adam Baldwin olarak yine şansı yok. Neyse. Daha fazla görüntü istemekteyiz. Bu ne yani? Değil mi ama?
                                                              ***

Baya büyük bir edit olacak şimdi. Ee, 2 tane daha fotoğraf varmış, çok büyük olay yaratacak fotoğraflar değil ama en azından no-more nice spy'ımız, saçının dalgasına, kravatının düğümüne kurban olduğumuz(:P) Chuck'ımız var. Arayı uzun tuttuk ya, biraz Chuck'a özlemimizi dile getireyim dedim.


2 yorum:

Ayşegül dedi ki...

Casey'in bakışları ve homurdanmaları beni öldürüyor. :D
Bu sezon eğer kızı dizide görünmeye devam ederse Casey'in insani yönüne biraz daha şahit olacağız. Tabi bir de Morgan'ın Alex'e olan ilgisi var :D Umarım Alex dizide olmaya devam eder. :)

manzanasverdes dedi ki...

Chuck'ın saçının dalgasından eser kalmamış ki :) Son fotoda Adam şebekleşirken o niye o kadar cool olmaya çalışmış anlamadım.