22 Nisan 2011 Cuma

Adorable!

Eskiyi hatırlayalım biraz. Muhteşem bakışlar var burda. 

Bu ''first date'' en güzel sahne olarak aklımda yer etmiştir. Bir daha da öyle samimi aşık triplerini hiç görmedim ben. Sarah'nın karşısında kim olsa o bakışları kendisine aşık zannederdi zaten. İlk sezonların Chuck'ı kanmasın da kim kansın!



 hatırlayın:

Sarah: What about me?
Chuck: You’re really gonna make me say it, aren’t you?

4 yorum:

broken heart dedi ki...

Böyle bir sahne daha vardır içimi eriten.Chuck'ın Orion'ın karavanının önünde yaşadığı hayal kırıklığını teselli etmek isteyen Sarah'nın elini Chuck'ın boynunda gezdirmesi, teeeyyy nerede o günler yav? Bunlar arasında sınır kalmadı, sevişgen çift oldular iyi güzel.Lakin şu bakışlarda hissedilen aşk, nerede ? Bende mi sorun var olanı göremiyorum? Yoksa bunlarda mı?

manzanasverdes dedi ki...

Fonda da bir Bon Iver efsanesi Blood Bank çalmaktadır ve güneş Chuck'a arkadan vurmaktadır. Ne güzel de bakarlar birbirlerine.
Sorun artık ulaşılmazlığın ortadan kalkmasında. En güzel aşk zor olan mı acaba gerçekten?

broken heart dedi ki...

Sarah Chuck uğruna dişi rambo oldu, Beckman'ı fırçaladı falan ama yok buradaki o samimiyet yok ;)Uzuuunnn zaman bunların birbirine "ulaşmasını" bekleyen biri olarak, fazlasıyla vıcık hallerini gördükçe keşke daha uzuuunnn sürseydi bunların kavuşması diyorum artık :S Galiba öyle;)

broken heart dedi ki...

Bu arada Yvonne çekimler yapılırken açmıymış acep? :)Ne iştahlı yemektir bu:)