21 Şubat 2011 Pazartesi

Chuck Vs. The Masquerade



Tak etti canıma bu maskeli baloo demek istiyorum. Tek kelimeyle tanımlanamayacak bir bölüme benziyor hakkaten. Ayrıca Chuck'a yeni hikaye örgüsü için yeni karakterler katılacakmış önümüzdeki bölümlerde.

Zac NBA All-Star'da



7 Şubat 2011 Pazartesi

Chucktrack #7


Ne bölümdü beah! diyeceğimiz bölümlerden biriydi, 3x07 (chuck vs. mask). Yukardaki sahneyi de günün şarkısı için uygun seçtim. Tam bu sahnede Matt Costa-Astair mi çalıyordu ya? Şarkı çok güzel olduğundan aklımda kaldı, ancak bu sahnede mi değil mi bilemedim... Chuck dvdlerim yanımda değil ne yazık ki, açıp ta bakamadım. Şarkıyı hatırlatayım.


Aşk çokgenleriyle alakalı şarkılar aradım epey. Ama nasıl bir çağrışımın seline kapıldıysam ordaki sahne birden Ümit Besen'in güzide parçası nikah masası'nı hatırlattı bana. Sahne şarkının ağırlığını kaldıramaz dedim sonra. Böyle fikir değişiklikleri içinde döndüm dolaştım yine damar sayılabilecek bir şarkıyı uygun gördüm (duyanlar beni ağır arabeskçi sanacak). 

Günün ve sahnenin şarkısı olarak The Cranberries - Everything I Said seçilmiştir efem..


Arkadaşımın aşkısın falan da olurdu gerçi. (ay yok, everything i said'in duygusallığını üzerimden atmak için ümit besen'e sardım sanmayın, gözüme toz kaçtı evet...) (Bu arada sağlam arabeskçi olmasam da bilimum arabesk parçalarını bildiğimi de fark ettim.Yalnız aklıma iki şarkı geldi, ikisi de Ümit Besen'e ait! Ne iş anlamadım...)

4 Şubat 2011 Cuma

Chucktrack #6

Oh la la. Sürekli sezonların ilk bölümlerinden gidiyorum değil mi? Sanırım benden içiniz bayıldı bu konuda. 3. sezonun ilk bölümünün açılış sahnesi, zaten açıldığı parça ile beni benden almıştı: Sam Sparro'dan Black and Gold. Amma velakin ben bir Daft Punk hayranı ve hatta delisi olarak, Chuck'ın bu dövüş sahnesine (Chuck için ilk olmayan ama 3. sezonun bir nevi ilk dövüş sahnesine) Daft Punk'tan Aerodynamic'i yakıştırdım.




Ha bir de şu var. Daft Punk'tan daha nice şarkılar daha nice sahnelere yakışır bu Chuck'ta. O yüzden Josh Schwartz'a (böyle yazılıyordu umarım) sesleniyorum: Lütfen dizide Daft Punk şarkıları kullanalım!!! Hele bir de Tron Legacy vizyona girdikten sonra bu konu es geçilmemeli.

Şu surat ifadesine gelir misiniz ya? Melun melun bakıyor, ehehe :)

2 Şubat 2011 Çarşamba

Sarah Lancaster anne oluyor!

Hayır Ellie Bartowski'den söz etmiyorum. Canımız ciğerimiz, idolüm Sarah Lancaster 2 yıldır birlikte olduğu avukat sevgilisi Matthew Jacobs ile 29 Ocak'ta küçük bir törenle evlenmiş. Aynı zamanda bebek de bekliyorlarmış bebeğin kaç aylık olduğuna dair bir açıklama yapmamışlar.
Mutluluklar diliyorum içtenlikle :)