25 Ağustos 2010 Çarşamba

Yvonne'dan 2 Birincilik

Tubey Awards 2010'da iki adaylığında da yine çok sevdiğimiz bir karakter olan Glee'nin Sue Slyvester'ını geride bırakmış Sarah Walker.

Favorite Character
Winner: Sarah Walker (Chuck)

TWoP Staff Pick: Sue Sylvester (Glee)
The very vocal Chuck fans have spoken. Sue Sylvester placed a very, very, very distant second.

Best Badass
Winner: Sarah Walker (Chuck)

TWoP Staff Pick: Sue Sylvester (Glee)
Another easy win for the ass-kicking Chuck star.

12 Ağustos 2010 Perşembe

4. Sezona Dair Haberler

Ausiello yine bir nebze spoiler vermiş yeni sezonla ilgili. 3. bölümün adı Chuck vs. The Cubic Z ve 4. bölümn adı Chuck vs. The Coup d'état imiş. Buy More'un yine var olacağını aşağıdaki resimlerden de anlıyoruz zaten.

Question: Any chance you could give us the title of Chuck‘s third episode? And if you’re feeling extra generous, an extra scoop on top of that? —Conor
Ausiello:
“Chuck vs. the Cubic Z,” is the title of episode 3. And since I am feeling extra generous, the title of episode 4 is “Chuck vs. the Coup d’état.”

Question: Who will inherit the role of rotating Buy More spy “Greta” in Chuck‘s fourth episode? —Joel
Ausiello:
Funny you should ask. “We don’t have a Greta in episode 4,” says exec producer Chris Fedak. Adds fellow EP Josh Schwartz: “The Buy More is not in that episode. Chuck’s away on a mission.”


9 Ağustos 2010 Pazartesi

Teen Choice Awards 2010 Sonuçlar

Zac ve Yvonne almışlar en iyi aktör ve aktris ödüllerini aksiyon dizisi dalında. Aksiyona indirgenmesi biraz ilginç tabii.
Tüm sonuçlar için: Tıkla!

6 Ağustos 2010 Cuma

Director's Cut for 4x1

Geçen sene 3. sezon olacak mı olmayacak mi diye düşünürken, 4. sezonu da gördük. Bir 5'i görür müyüz dersiniz?

4 Ağustos 2010 Çarşamba

Kız kavgası var Barney'i çağırın!

Nicole Richie de yeni sezon da geri dönecekmiş. En son Sarah okuldaki duşların altında ağzını burnunu kırmıştı kendisinin. Bu sefer de Victoria's Secret mağazasında döğüşeceklermiş sanırım :) Tam Barney Stinson'lık görüntüler.
Bunlar da ekibin Ausiello'dan sonra Kristin'e verdiği röportajlar:

3 Ağustos 2010 Salı

Yeni Elemanlar 2

StacyKeibler When I get back home I'll be shooting an episode of @nbcchuck with @ZacharyLevi and also guest starring @steveaustinBSR

Stacy Keibler Chuck'ta Greta 3.0'ı canlandıracakmış. Kendisini HIMYM'de Barney Stinson'a takım elbise giymeyi bıraktıracak kadar seksi bir barmen rolünde izlemiştik bu sezon. Chuck'ın güzel insanları kadroya katmasına hastayım. Zaten ana kadro çok güzel insanlardan kurulu. Bir de her sezon veriyorlar coşkuyu. Bravo.

Ausiello kaynaklı haber: http://ausiellofiles.ew.com/2010/08/02/chuck-stacy-keibler-greta/