28 Haziran 2010 Pazartesi

Teen Choice Awards 2010

Bilmiyorum takipçilerimiz arasında teenage dönemlerini yaşayanlar var mı ama Chuck bu ödüllerde 3 dalda aday. Bir süredir de twitterda oy verme konusunda bir bombardıman var. Facebookta da vardır muhtemelen. Gerçi oylamaya katılmak için teenage olmaya gerek yok zaten. Aman çok konuştum alın bakın burada:

http://www.teenchoiceawards.com/

27 Haziran 2010 Pazar

Küçük Yvonne

4. Sezona Dair İlk Haberler

Her boku bilen adam Ausiello'nun bir süre önce spoil ettiği gibi 4x1'in ismi Chuck Vs. The Anniversary olacakmış. Neyin yıldönümüsü acep? Sarah ve Chuck'ın mı? Bugün elimize geçen bilgiye göreyse sezon prömiyeri 13 Eylül'de. Çoook önce biten Dexter'dan bile önce yani. Çalışıyor bizim çocuklar. Aferin.

14 Haziran 2010 Pazartesi

Chuck ve Emmy?

Şaşurdum. Birileri Emmylerden bahsederken Chuck'ı da hatırlamış sonunda.

"Chuck" is one of those shows that seems effortless to watch. And in that seamlessness, it can be overlooked by Emmy voters. But let's face it: If you can make a show about a electronics retail geek-turned-human computer-turned-super spy seamless, you're doing so many things right.
--Jethro Nededog, Zap2it

7 Haziran 2010 Pazartesi

Chuck bulmacalarıyla dolu bir site

Chucksız geçecek günler için:

http://chucksession.blogspot.com/

Savulun Yvonne geliyor

Sinemacılar da sanırım bizim sarışın afeti yavaş yavaş keşfetmeye başladılar. Robert de Niro ile oynayacağı yeni bir film projesi gündemdeymiş: "The Killer Elite"
Kaynak

5 Haziran 2010 Cumartesi

Yvonne da twitterda

Bizim ekipten Adam Baldwin'i takip etmeyi bırakmıştım tweetleri iyice çığrından çıkmaya başlayınca, bu iyi oldu. Henüz verified account değil ama chuckmemondays gerçek Yvonne olduğunu söylüyor:

http://twitter.com/Y_Strahovski

İşte bunu seviyorum

Tarayıcı kullanıyorum oleey diye teknoloji kullanabilen insan coşkunluğuyla bir resim daha taradım sana muhterem takipçi. İnternette filan bulsan da buna kendi yorumumu kattığım için(kenardaki boşluk ve dergi sayfalarının yandan görünüşü) sanatsal bir çalışma oldu benimkisi.
Bu güzel görüntüden aşka gelip, bir de geçen bahsettiğim hayran olduğum görüntünün captureını aldım. (Bu yabancı kelimeden sonra cümle hayatına devam etme işi de çok zorluyor insanı. Kesme işareti kullansam mı kullanmasam mı, ekler nasıl yazılır, yapım eki mi çekim ekimi...İçin rahat etmiyor bir türlü noktaya doğru yolculukta.)
Zac'e takım elbisenin içinde bu sefer cidden güzel durduğu için, Yvonne'a bu sezonun trendi pudra tonlarını böylesi şahane taşıdığı için, lakin her ikisine de muhteşem gülümsemeler için teşekkür ederim.

Morgan'la yaşamak

cncb-e dergi Haziran 2010 sayısında böyle bir kısım var. Evde tarayıcı olduğunu hatırlayıp neden sevgili takipçilerimizle paylaşmıyorum dedim kendi kendime. Evet kendi kendime konuşup böyle kararlar alıyorum.Yalnız makine biraz dandik olduğundan aşağıdaki gibi bir sonuç var elimizde. İdare ediverin artık.

We love you too

Yvonne "I Love You Too" isimli bir filmde oynamış ve aşağıdaki resimler de çoğunlukla filmin çeşitli galalarından olduğu için öyle esprili şakalı bir başlık yaptım. Agucu ugucu.

Bu sanırım bir ödül töreninden.
Burada aslında gözlükten bahsediliyor Allah sizi inandırsın.
Bu söz konusu filmin Sydney prömiyerinden.
Bu da Melbourne prömiyerinden.
Burada da önceki posttan da anlayabileceğiniz gibi Tim ile, Las Vegas denen ovalar coğrafyasında bir şeyler karıştırıyorlar.
xoxo.

Enişte

Bakayım şu adamın kariyerinde bir gelişme var mı diye, ismini gugıla yazınca çıkan üçüncü sonuç yine bizim site oluyor, kısır döngü oluyorum, lost oluyorum. Benden betersin enişte bir baltaya sap olamamışsın onca zaman diyecem ama, manitanın kralını yapmışsın, o filmde dizide oynuyor, sen de açılıştan açılışa koşuyon. Helal olsun ne diyim.

4 Haziran 2010 Cuma

Eskici II

Gomez'in, Lancaster yamacına kamp yaptığını her fotoğrafta görüyoruz. 


Dude yine Zac etrafında. manzana bunlar bir araya gelince konuşmaları falan bir garip oluyor demişti. Aklıma Lili Aldrin'in çocukluk arkadaşlarını görünce büründüğü hali geldi. Amerikan ergenleri!!! 

Sanki bir melek daha

Zac'in börtdeyindeki resimler nereden bulunur bilmiyorum ama bunları çok beğendim ben. Favorilerim siyah beyaz olanlar. Sarışın halini yadırgasam da, 6. resim, 5.den sonraki en sevdiğim bu seçkide.

Are You Guys Human or What?


Tadımlık olsun bu.

Eskici

Gezinirken Zac'in 2008'e ait doğum günü partisinden birkaç foto gözüme çarptı. Malum 29 Eylül doğumlu bir terazi insanı oluyor Zac. Burç muhabbetine özel olarak değineceğim bir ara. Şimdilik fotoğraflar...
Bu fotoğrafa müdahil olmam gerek, cüce müce diyorlar ama Morgan Grimes, Gomez olarak da Ellie'yi rahat bırakıyor görünmüyor. Ne kadar dostane bir fotoğraf ama! Ellie'nin bacağı ve Morgan'ın elleri... Kötü düşünmesek bile bizim cücemizin bir eşşek sıpalığı yapar hali yok mu? di mi biraz bence?


Who is dude? aceb. Gece boyunca Zac'in boynunda dolaşmış:P




Pek bi güzel bu da. Sarah'nın kaşı kalkık. Hmm, bu kadınlarda charming durumlarında ortaya çıkan bir mimik olup oo yeah dedirtti.

Uyuyamamak bir işe yarasın bari ama bu post da burda biter. E görüşürüz.

3 Haziran 2010 Perşembe

Tatlı rüyalar

Olay 3x11'de geçiyor. Ancak burada işin özü ne Sarah'nın mor bluzunun ne kadar güzel olduğu, ne Chuck'ın yemek masasında sevinçten eski zamanlardaki gibi çocuksu saçmalamaları. In My Sleep adlı şarkıya dikkatinizi çekmek istediğimden yazılıyor bunlar. Gecenin bir yarısı Lost izleyip üç buçuk attıktan sonra beynime farklı bir meşgale bulmak istememden de olabilir :) Her ne hal ise, şarkı gönül telimizi titreten cinsten. Aşağıya kodum sizin için. Bütün günlerinizde karanlık en azından griye döner umarım.
Adamımız buluşma yerinde kızı gördü. Üstelik randevuyu Sarah talep etmişti.
Kızımız karmaşık duygular içerisinde ama "Sunday, dark has turned to grey" Chuck için.
Chuck kendisini bu vaziyete getirmekteki emekleri için Sarah'ya teşekkür eder ve bu sevimliliği Sarah'nın işini daha da zorlaştırır.
Öldürmek ve Chuck mı?
Chuck tereddütler içinde kıvranırken o ana kadar tatlı tatlı ilerleyen müzik de arkadan coşmaktadır.
"and i know i'll miss you, i'll always miss you. But i know i'll see you in my sleep." derken Sarah uzaklaşır siyah trençkotuyla.
Son bakıştaki o gözler kaldı aklımızda di mi?


2 Haziran 2010 Çarşamba

Değişiklik

Sevgili Chuckseverler,

Anonim kullanıcıların burayı severek takip ettiklerini biliyoruz, izleyicimiz olmayan birçok kişinin de burayı merakla izlediklerini biliyoruz.

Ancak sürekli artan spam mesajlarından dolayı anonim kullanıcıların yorum yapmasını engellemek durumundayız.

Haberler şimdilik bu kadar.

Class, you may dismiss.