28 Şubat 2010 Pazar

Capture Capture 3. season Part-I

03x01
No more nice spy sloganıyla yola çıkan ekibimiz hiç te alışık olmadığımız görüntülerle sezonu açmış, ''oha ne oluyor lan!'' feveranlarımızın duyulmasına neden olmuştur. Loş ortamlar, silahı ustaca tutan, gardını almış bir Chuck pek alışık olduğumuz şeyler değildi neticede.

İlerleyen sahnelerde ''yok artık o kadar da no more değildir!'' yargımı(zı) haklı çıkararak ne kadar duygusal bir ajan olduğunu General Beckman' ın vur emrine uymayarak göstermiştir bize. Hehe, Bruce Lee' ye selam ederek I know Kung-fu diye boşuna söylemedi adam. Dövüştü, yine alt etti kötü adamları. Aslansın Chuck, kaplansın Chuck. Sizce de emri duyan Chuck' ın yüz ifadesinde ''hassiktir!'' bakışı yok mu?

Bu bölümü Black and Gold dinleyerek okuyunuz. En güzel dövüş sahnesi seçiyorum bu sahneleri, tabii bunda black and gold' un etkisi fazla. Ama yok böyle bir uyum.

Bölümün başında Chuck, bildiğimiz Chuck gibi bakmayınca korkmuştum. Ses tonu da değişmişti zaten. O nasıl call me Charmichael demekti öyle. Ama neyseki ilerleyen sahnelerde vouuuv vouuv tırsışı yapan Chuck' a ''HE'S ALIVE'' diye seslendim ekranlarımın başındaki izleyici olarak.

Chuck türkçe bilseydi eğer, burda da elveda ay, elveda feza demezse başka bir şey diyemezdi.


Önceden Sarah' ya böyle mi bakardın Chuck efendi! Kız sana bırak bu işleri evimin erkeği ol diyor sen öyle gözlerini belerte belerte bakıyorsun. Sonunda bir ''yeah'' dedin ama onu da Amerikalı olduğuna bağlıyorum, istemsiz çıkmış bir yeah idi o.

Chuck' a durumu anlatırken Sarah' ya o kadar replik veren yönetmenleri kınıyorum. Kız operatöre bağlanmış gibi cümleler kurdu. Nefes almadan konuştu resmen. Ama sadece baksaymış yeteriş sanki. Yahu bir de bu bölümde Sarah' ya fazladan piksel mi yüklemişler n' apmışlar? Böyle canlı, böyle güzel, böyle cam gibi... Başka sahnelerde de öyle netekim.

Beckman, Chuck' ı sildikten sonra işsiz kalan aynı zamanda kendi bok yemesiyle de Sarah' sız kalan Chuck Casey' nin kollarına koşar... Chuck' ı ultra loser haliyme görmek istemeyen Casey Chuck' a bakamaz bile. Kapatır gözlerini...

Yok tabii, öyle olmuyor. Chuck, sadece gerçek bir ajan olabilirim diye son şans olarak Casey' yi ikna etmeye çalışıyor.

Chuck, sahalara dönmeye karar veriyor. Öyle kararlı ayakkabı bağı bağlayan görmedim ben. Kendi işimi kendim hallederim... *iç ses

Kötü adamları atlatmak için bundan daha iyi bir yöntem bulunamadı daha amerikan film endüstrisinde. Kaçamadılarsa o zaman sorun hesabını.

Kim kimi kıskandırıyor acaba! Önce tokatla, sonra kıskançlıktan iki büklüm et adamı.

Tarihin kıskançlık kıvranmasını yapan Chuck' ı kafasından vursaydın daha iyiydi be Sarah.


Haa, kıskandırılmayı hak ettirecek bir hareket yaptı zaten, o sivri burun ayakkabı - palto kombinsyonuyla.


Pikseli fazla demiştim. Umutlu bakışlarıyla Sarah, My Backwards walk eşliğinde hayal kırıklığına yürür.

Bu arada bölümde Chuck kaç kez bilinçsiz oldu ayıldı sayamadım. O bölümlerde ha bire flasbackler sayesinde 6 ay öncesinde Chuck' ın Prag' da ne halt işlediğini öğrenebiliyoruz. Sonra amigolar diyarında hapsedildiklerinde yine kurtulacaklarını biliyorduk. Ama en güzeli Casey helikopterle silahta nirvanaya ulaşarak ağır silahı (adını bilseydim keşke, taramalı mı:P) resmen zevkten dört köşe olarak kullandı.


Vee başarılı bir şekilde bir beladan daha kurtulan ekibimiz, Beckman' dan afferin almak için sığınaklarına dönerler. Bir süre için oyundan atılan Chuck yine günü kurtardığı için Operation Chuck yeniden hayata döner. Chuck da böyle sevinir.


Yessss.

Chuck Bowling Day



Öncelikle şişeleri deviren Zac, ardından labutları da devirip tam sayı yapmıştır. Sondaki dansını başta yapsaydı gözümde bir Fred Çakmaktaş olacaktı. Ayak parmaklarının üstünde yükselmedi ama ''o bacak ne abicim'' dedirtti. Cidden be, yalı kavağı gibi bacak! Neyse, Michael Jackson dansına benden 9 puan.

26 Şubat 2010 Cuma

Acı haberler


Merakla bekediğimiz ve Ali Adler tarafından yazılması içimizi bir nebze rahatlatan 3. sezonun 8. bölümü hakkında çok acı haberler ulaştı elimize sevgili okurlar.
Dear DR rumuzlu blog yazarı, gelecek birkaç bölümü izleyip Charah sevdalılarını izleyecekleri şeylere hazırlıklı olmaları konusunda uyarma amaçlı bir post yazmış:

"Chuck Versus The Fake Name is THE episode I warned you all about for months.  It will crush your little shipper hearts into tiny little bits and make you scream and throw things at your TVs.  Hell, even those who are not hardcore fans of the Chuck and Sarah romance will likely cringe while watching this episode.  As a hardcore fan, even I am puzzled by some of the choices in the episode.  When I consider that Ali Adler wrote this episode, I am even more surprised.  3.08 is easily the MOST PAINFUL episode to watch... so far.  It makes the forum flame war lead-up to season 2's Chuck Versus The Beefcake seem like we were just making snow angels in preparation for 3.08's nuclear war.  I suspect that the reaction to 3.08 will be far more explosive than it was to 3.07.  Maybe by two or three thousand times."
İzlemesi en acı verici bölüm demiş yav büyük harflerle. Bi de metafor yapmış, 2. sezonda bolca sövdüğümüz Chuck vs. The Beefcake, 3x8'deki nükleer savaşa hazırlık için yapılmış kar topu savaşı gibi bir şeydi diye. Bu nükleer savaşa tepki 3x7'dekinden de gürültülü olacakmış.2000-3000 kere daha patlayıcı bişi. Nası bişi bu Mitsubishi derler adama.

"Normally I would not write this kind of blog but I want to head off the nuclear apocalypse.  Yes, 3.08 is insanely offensive to anyone who likes Chuck and Sarah and adores the established Sarah character.  If I didn't warn people of this, I think TV's across the world would end up with holes in them from people tossing their remotes at them."
Sarah yine küfrettirecek sanırım kendisine. Televizyonlar atılan kumandalarla parçalanmasın diye insaniyet namına uyarmış adam.

"So, I beg you, shippers, crazy shippers, and other hardcore fan types... please close your eyes while watching 3.08 and plug up your ears and scream "LALALALALALALALA!" for an hour.  Though, if you are a Nielsen family viewer, make sure you push your buttons so we get the ratings counted."
Bu LALALALALALALA hareketini de hep sevmişimdir.

"Things get much better after 3.08.  Things get soooo much better down the line.  Stick with it.  Thankfully, because I posted this blog now people who would have flipped out will act like it wasn't that bad.  So, before I get panicked messages from people on the show, I am doing you a favor. ;)"
Neyse işler düzelecekmiş Allahın izniyle bu bölümden sonra. Paniğe mahal vermeyelim.

Nişantaşı'nda bir Kristin Kreuk


Şanslı bir insan takılmış Smalville ekibiyle ve neler yaptıklarını da anlatmış Radikal Genç'te. Güzel şeyler bunlar. Ahanda link.

Muz nedir abicim ya?

Bunu imzalamışlar hayranlarına. Neden muz? diye sorarlar adama en TRT Türkçesi haliyle.

24 Şubat 2010 Çarşamba

Chuck: Get ready for its return

Ben demiyom, öyle demişler bir televizyon sitesinde. Gelecek bölüme dair bir şeyler de söylemişler:

Chuck (Zachary Levi) doing various superspy things and a possible Jeffster! sighting, among others. But what really pops out comes just about halfway through the spot. Chuck pulls out one of Casey's (Adam Baldwin) teeth. With pliers. Yeah, we want to watch that. 
Other things of note: Yvonne Strahovski, Kristin Kreuk and Brandon Routh all in various states of undress, a tiger, Casey doing physical harm to Morgan (Joshua Gomez) and Chuck training a rifle on Routh's character, Shaw. Jealous much, Bartowski?

Jeff ve Lester

Videonun embedini membedini şeyedemedim. O sebeple her şey burada.

Sezon ortası testi

Chuck bilgisini test etmek isteyenler buraya.

Yapımcısından temiz spoiler

23 Şubat 2010 Salı

Vay anam vay neler dönmüş Serhat ya

Geçen gece jazz'ım büyük bir aydınlanmayla twitter üzerinden meseleyi chuckmıştı(a tribute to soulfrog:)) hatırlarsınız. Ben de olayın başlangıç ve nedenleri üzerine gidip meseleyi tamamen çözmek istedim. Aslında bizim Zekeriya ile Çizik Kaş Ocak ayında ayrılmışlar. Ayrılmak isteyen taraf da bizim oğlan imiş:

The actor broke things off with Crosby on Saturday, the day before the premiere of his show's third season, according to a report in Us magazine, after two years of dating.
A friend of the couple told the magazine that Levi said "bad timing" was the reason for the breakup.
"He told her it was bad timing and if God brings them together in the future it's meant to be," the friend said, adding that this wasn't the first time he had tried to break things off.
"
 Kötü zamanlama nasıl oluyor anlamadım. Burada 2 senedir diyor da bu kızla 4 senedir çıkıyor bu oğlan. Yeni mi anladı ki. Gerçi ilk değilmiş baksana ayrılma teşebbüsü.O değil de yine God demiş ya, relicıs.

"Guess he thinks he's too big a 'star' now," the friend continued. "No more Mr. Nice Guy."
Ooo ağır sataşma var. 

Crosby, according to the report, is "heartbroken" but "is already writing great songs about it." She changed her Facebook status back to "single" on Tuesday.
Ayrılık acısıyla über şarkılar yazıyormuş kızımız. Canım benim. Hemen de single olmuş feysbukta.


After the break-up, Caitlin tweeted a positive note: “To a new year & new beginnings.”

Though they recently returned from a "great vacation" in Turks and Caicos and Puerto Rico, the couple seemed to be headed in different directions.
Bir chuckozamanchuckchuckchuck dedikodu saatinin daha sonuna geldik. Yeni haberlerde buluşmak üzre, esen kalın.

22 Şubat 2010 Pazartesi

Best Couple yarışması son 64

Evet bu müsabaka devam ediyor. 64 çiftimiz kaldı geriye. 32'ye indirecez kısmetse. Şurada.
Yalnız Barney&Robin, hem Ted&Robin'i hem Marshall&Lily'i nasıl geride bırakmış anlamadım. Ayrıca, True Blood hakkında bir fikrim yok, ama Chuck&Sarah Game 3.1'i alır bence. The Big Bang Theory'de hem Leonard&Penny hem Sheldon&Penny var. Bak sen şu geek manyaklara. O değil de Mulder&Scully de var burada ya. En enteresan ilişki onlarınki olabilir bak.

Diş macunu reklamı mı bu?

I-ıh değil. Üssümüze misafir olarak Nathan Fillion isimli bir diğer dev(literally and figuratively) insan gelmiş de şenlenmişler. Ne güzel gülmüşler.

20 Şubat 2010 Cumartesi

Filaş filaş filaş!

Amansız paparazzileriniz gece gece yine iş başında sevgili Chuckseverler! Burada sadece müzikti, haberdi, senaryoydu dinlemiyor, bir de özel hayatlara dalıyoruz! Çok hoş değil bu yaptığımız ama ister istemez yapıyoruz çünkü onları çok seviyoruz!

gece gece tiviitlenirken rastladım efendim. Zek Livay dostumuz, abimiz, Çak'ımız tiviitleyince profiline bir bakayım dedim ki bir de ne göreyim!!! Aman ki ne aman, hemen aşağıdaki resme tünüyoruz bu nedenle:


Hatta bu minicik resimde bir şey görünmediği için tıklayın büyütün de görün, olmadı Zek Livay'ın tivitır sayfasına bakın da görün!!! Wikipedia'ya bile yazmışlar he dated her from 2008 to January 2010 deyü (gerçi 2006dan beri manita onlar ya neyse).

Sinerjimiz işe yaradı Chuckseverler! İnat ettik İvon Sıtırahofskiyle Zek Livay'ı baş göz edecez (sanki Almanlar yenince biz de yenmiş sayılıyoruz)... Her neyse. Haberler böyle. Zil takıp oynayalım kutlayalım bunu değil mi Chuck kızları?

19 Şubat 2010 Cuma

Sırıtan bir Casey

Casey değil tabii. Ama ilgi çekici başlık lazım, postun okunabilmesi için(Ben de yavaş yavaş kapıyorum medya raconunu). Bir fan tarafından çekilmiş Adam Baldwin fotoğrafı. Kucağındaki de Chuck'mış :)

Çok heyecanlı lan

Ekibimiz 3x14 ve 3x15'e ait bazı belgeler ele geçirdi. Bu dizi-film işleri de bir hayli yazıp çizme gerektiriyor aslında. Baksana en ince detayı bile planlamaları lazım.

Chuck'a 2 adaylık

Satürn ödülleri(Saturn Awards) diye bi ödül organizasyonu varmış, bu sene 36.sı düzenleniyormuş. Chuck'ı da 2 dalda aday göstermişler. Ancak ödül alması pek muhtemel görünmüyor bana. Check this out:

Best Network Series:
Chuck (NBC)
Fringe (Fox)
The Ghost Whisperer (CBS)
Heroes (NBC)
Lost (ABC)
The Vampire Diaries (CW)

Best Actor in Television:
Josh Holloway (Lost) (ABC)
Bryan Cranston (Breaking Bad) (AMC)
Matthew Fox (Lost) (ABC)
Michael C. Hall (Dexter) (Showtime)
Zachary Levi (Chuck) (NBC)
Stephen Moyer (True Blood) (HBO)
David Tennant (Doctor Who: The End of Time) (BBC America)

Kaynak

17 Şubat 2010 Çarşamba

Chuck'ın nerd internet kullanıcıları

Evet, sen, ben, o...hepimiz. İnternette Chuck için türlü şaklabanlık yapan gönül dostları. nbc.com'u da coşturmuş Chuck işte.

"With 20 million total minutes, “Chuck” users were the most engaged compared to all competitive broadcast network show sites. The series also took the #2 spot, behind “Heroes,” for the most full streams in NBC Rewind with 5.9 million. This success was due in part to Mission: Chuck Me Out, a social networking infused site and game that tapped into the show’s existing and impressive online fan base. Fans were mobilized and helped to spread the word about everything “Chuck,” including the premiere date. Additionally, NBC.com launched weekly “Chuck” features including the “Ass Man” Quiz and Casey Versus Game that were based on the plots of recent episodes."

Kaynak

15 Şubat 2010 Pazartesi

Güzel şeyler

Arkadaşlar yeni sezona dair soulfrogumla da konsensusa vardığımız naçizane hislerim, bölümlerin biraz kekremsi bir tadı olduğu yönünde. Ama bu demek değil ki, Chuck'ın bizi kendisine bağlayan küçük güzel ayrıntılarını tecrübe etmiyoruz. İşte benim seçtiklerimden bazıları:
 Daha bismillah, General Beckman ve Chuck aynı karede. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak cidden.

Sarah: "Will you run away with me?"

Lester: "Her ass seems to be lifting."

Chuck: "Hi, i'm Chuck Bartowski, total loser, cheeseball addict."

 Casey: "Put him out of his misery, he deserves that much."

Hold on tight!

Say yes before i change my mind ulen.

Yess. General Beckman da inanamadı zaten söylediklerine.

"Grasshopper"ın İngilizcedeki en güzel kelime olabileceğini düşünmemle Eye of The Tiger'ı duymam bir oluyor.

Baba olmayı kabul etmeyen Casey amcalığı da zar zor kabul ediyor. Ama iyi kıvırıyor vesselam.

Chuck: "Ok, now we can talk."

Chuck: "Sarah, i love you."

Chuck: "Because i don't wanna hurt you."
Sarah: "Don't worry Chuck, you can't."

Oy ki ne oy 1

Oy ki ne oy 2

Morgan: "Yesss." Böylesi bir twist ending de görülmemiştir.